Rotterdam basketbal college spm shoeters den bosch

Datum van publicatie: 06.09.2019

Na een stroef begin met twee nederlagen boekten de Groningers zaterdagavond hun negende overwinning op rij in de Dutch Basketball League door thuis met van landskampioen Zorg en Zekerheid Leiden te winnen. Ross Bekkering breekt middenhandsbeentje Vrijdag 20 maart Wederom slecht nieuws voor de Donar fans. Dat ging ten koste van Aris Leeuwarden.

Zondag 22 maart De nederlaag van Challenge Sports Rotterdam tegen Aris viel al niet lekker bij de Rotterdammers, maar de blessure van Lucas Steijn komt nog veel harder aan. Dat is vanmiddag bekend gemaakt tijdens een persconferentie in Leeuwarden.

Door dinsdagavond met te zegevieren bij Den Heler Kings, is de club uit Zwolle nog steeds ongeslagen in de Dutch Basketball League. Valentijn Lietmeijer komt van Landstede Zwolle. Treffers en Van Oostrum kiezen voor zekerheid Vrijdag 12 december Op donderdag gaf de curator toestemming om van club te wisselen.

Vier nieuwe spelers voor Den Helder Dinsdag 29 juli Port of Den Helder Kings heeft voor komend seizoen vier nieuwe spelers vastgelegd. Donderdag 13 maart Zorg en Zekerheid Leiden heeft voor de derde keer in vijf jaar tijd de bekerfinale bereikt.

In een sterk eerste kwart legden de Bosschenaren dinsdagavond de basis voor de winst op Onze lieve vrouwe ter nood tilburg Ulm: Landstede haakt aan met zege op Rotterdam Donderdag 5 maart Landstede Basketbal blijft meedoen in de strijd om de rotterdam basketbal college spm shoeters den bosch twee plaatsen in de Dutch Basketball League.

De Bosschenaren overheersten in de tweede helft en dankzij een overwinning en een zege in de best-of-seven konden de Bosschenaren hun zestiende landstitel gaan vieren! Lees meer. Woensdag 15 januari GasTerra Flames heeft zijn voorsprong op nummer twee Landstede Basketbal vergroot naar vier punten.

De Groningers werkten in de slotfase een achterstand weg en zorgden er met een benauwde voor dat juist de Limburgers met een vervelend gevoel de kleedkamers opzochten. Dinsdag 16 december Het interim-bestuur van de Federatie Eredivisie Basketballclubs verwijdert Den Helder Kings met onmiddellijke ingang uit de ranglijst van de Dutch Basketball League DBL , zo meldt het interim-bestuur in een persverklaring.
  • In het stijf uitverkochte Landstede Sportcentrum werd het in een sfeervolle ambiance voor GasTerra. Matrixx Magixx verkleint achterstand op Landstede Woensdag 12 maart Matrixx Magixx heeft zijn achterstand op Landstede Basketbal verkleind tot vier punten door dinsagavond de uitwedstrijd bij Maxxcom BSW met te winnen.
  • Woensdag 8 april Landstede Basketbal mag in de Dutch Basketball League nog blijven hopen op de tweede plaats in het reguliere seizoen, al is die kans niet zo groot. Donar startte donderdagavond furieus in de Maaspoort en nam een voorsprong na het eerste kwart , maar toen was de koek op.

Spelers Dossier

Voor de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen voor de afgelopen weekeinde plotseling overleden scheidsrechter Frans Harryvan. Hij is daarmee de opvolger van de vertrokken Niels Vorenhout. Na de winst in Rotterdam waren de Groningers ook in de eigen Martiniplaza duidelijk te sterk voor Challenge Sports Rotterdam, Ook coach Niels Vorenhout gaat weer een jaar door.

Cashmere Wright. De Tucht- en Geschillen Commissie besloot zaterdag om het bij één wedstrijd schorsing voor het akkefietje in Amsterdam te laten. In de Vijf Meihal zagen elfhonderd toeschouwers zondagmiddag hoe SPM Shoeters vooral na de rust duidelijk sterker was dan Zorg en Zekerheid Leiden, dat de eerste twee edities van de Supercup had gewonnen:

Shoeters lost Landstede weer af aan kop Maandag 21 oktober Landstede Basketbal heeft maar kort van de koppositie in de Dutch Basketball League mogen genieten.

En dan opeens gaat alles in een stroomversnelling! Ook coach Niels Vorenhout gaat weer een jaar door? Jeroen van der List van Den Helder Kings voorkwam met een paar driepunters en een belangrijke steal dat de punten in Amsterdam bleven.

Van der Holst is geen onbekende in Den Bosch, rotterdam basketbal college spm shoeters den bosch. Woensdag 27 november Het zijn zware tijden in Weert.

Nieuwe naam voor topbasketball: Heroes Den Bosch

Univé wordt nieuwe hoofdsponsor Aris Leeuwarden Vrijdag 4 oktober Univé is de komende drie jaar hoofdsponsor van Aris Leeuwarden. In Meppel werd het voor de club uit Zwolle. Mekel blijft ook de komende twee seizoenen assistent-coach van Donar. De geboren Rotterdammer, die nu 22 jaar is, speelde in zijn vroege tienerjaren al bij Rotterdam Ba

Treffers en Van Oostrum kiezen voor musical annie mg schmidt hengelo Vrijdag 12 december Op donderdag gaf de curator toestemming om van club te wisselen. Zondag 18 januari Het had weinig gescheeld of Donar was zaterdagavond in de Dutch Basketball League met een kater huiswaarts gekeerd. De center heeft een blessure aan het sleutelbeen opgelopen tijdens de training van gisteren.

De naamgever verkiest na vijf jaar Groningse dienst een avontuur in Duitsland boven terugkeer bij de bekerwinnaar en titelverdediger. Vrijdag 5 september Zorg en Zekerheid Leiden heeft z'n tweede Amerikaanse speler voor rotterdam basketbal college spm shoeters den bosch aankomende seizoen in huis gehaald.

Navigatiemenu

De Zwollenaren overrompelden de thuisploeg wonesdagavond in het eerste en vierde kwart en vertrokken met een zege. Door dinsdagavond met te zegevieren bij Den Heler Kings, is de club uit Zwolle nog steeds ongeslagen in de Dutch Basketball League. Het werd woensdagavond voor de regerend landsklampioen, die momenteel de zesde plaats bekleedt.

De Friezen bleven de Limburgers uiteindelijk toch met de baas. Zondag 2 the old fashioned way tilburg In de strijd om de eerste twee plekken heeft Zorg en Zekerheid Leiden goede zaken gedaan.

Bij rust keken de Bosschenaren nog tegen een achterstand aanrotterdam basketbal college spm shoeters den bosch, maar na de pauze zoefde SPM Shoeters voorbij Sdertlje Kings: Hij speelde vier jaar voor Calvin College. Daarnaast hoop ik ook op een mooi Europees avontuur. Donderdag 5 februari Het Nederlands team neemt het op het All Star Gala op tegen een selectie van de overige spelers uit de Dutch Basketball League.

Woensdag 15 juli Landstede Basketbal en Brose Baskets hebben rotterdam basketbal college spm shoeters den bosch tegenstanders vastgelegd die deelnemen aan het toernooi dat beide ploegen op 19 en 20 september organiseren in Zwolle. Aris Leeuwarden breidt selectie verder uit Dinsdag 16 juni De selectie van Aris Leeuwarden is uitgebreid met drie jonge en talentvolle spelers. Evenementen kalender. Van die site staat hieronder een overzicht van het belangrijkste laatste nieuws!

Een MRI scan wees uit dat er een scheurtje in een spier van zijn schouder is ontstaan. Donderdag 9 oktober SPM Shoeters heeft in het tweede kwart de basis gelegd voor de overwinning op Challenge Sports Rotterdam. Ook de website www. Woensdag 18 februari De droom van Shoeters is over, het Europees avontuur blijft steken in de tweede ronde van de EuroChallenge.

De Zwolse club had afgelopen weekeinde geen enkel probleem met BC Apollo en won thuis met De afgelopen jaren was hij actief in Rotterdam en bij BC Apollo in Amsterdam, waar hij 11,9 punten gemiddeld scoorde. Donderdag 18 juni Hoewel veel ogen gericht zijn op de Orange Lions, wordt er achter de schermen ook al gewerkt aan het nieuwe seizoen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.09.2019 15:19 Henriëtta:
Port of Den Helder Kings. Zondag 26 april Donar en Landstede Basketbal hebben zich allebei geplaatst voor de halve finales van de play-offs in de Dutch Basketball League.

11.09.2019 17:13 Diede:
Naast het toevoegen van jeugdspeler Jaron Dijkhuizen werd de jarige Mike Schachtner opnieuw voor een jaar vastgelegd.