Na menstruatie weer bruin bloedverlies

Datum van publicatie: 05.10.2019

Een zwangerschapstest kan wat dat betreft uitsluitsel bieden…. Op het moment dat je ongesteld wordt, zullen deze restjes je lichaam als eerste verlaten.

Na uw menopauze of na dat. De bruine afscheiding wordt dan uiteraard ook niet opgevolgd door een normale menstruatie. Kan iemand me helpen? Dus het is nu de 3de dag en het was bijna gestopt. Groetjes, AU 26 maart Reageer.

Hieronder meer informatie, opgedeeld in het stadium van de zwangerschap. Maar mijn vriend en ik hebben geen onveilige seks gehad. Hoi, houdt dat vaak in dat er overgebleven resten van je baarmoederslijmvlies en bloed alsnog mee naar buiten komt tijdens je menstruatie. Donkerbruin Als je menstruatiebloed donkerbruin van tint is, Ik heb al 4 maanden achter elkaar heel mijn menstruatie zwarte na menstruatie weer bruin bloedverlies.

Er is ook vaak sprake van:.

Donkerbruin

Hoi ik heb een vraagje ik heb vandaag mijn laatste pil geslikt van mijn 2e strip en ik heb nu last van bruinachtig bloed met wat vlokjes erin. Wat is bruine afscheiding en hoe ziet het eruit? Middel 5. Als je hoge hakken draagt, je altijd op je rechterbeen steunt in de rij voor de kassa, of je houding achter de computer niet helemaal ok is dan kantelt je bekken.

Ik heb ook ineens last van mijn borsten en ben erg moe de laatste tijd. Nu ben ik gestopt met de pil en krijg ik een paar dagen voor mijn menstruatie zwarte afscheiding.

  • Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
  • Grtjs 26 november Reageer.

Vetjeuh Dag S. Even langs de huisarts dus. Kan a. Is de bevruchte eicel echter wel ingenesteld, dan komt er een dun vliesje over de cel en wordt de placenta gevormd. Bijzondere gebeurtenis Van Shrimp In Overig 16 4 dagen.

Wat is bruine afscheiding en hoe ziet het eruit?

S · Hoi, ik ben sinds 3 dagen ongesteld denk ik geworden. Heeii, Ik heb dus dat ik al 3x eerder ongesteld ben geweest en dan niet regelmatig. Hallo, ik ben een meisje van 16 en ben nu ongeveer 10 maanden aan de pil. En ik heb nog nooit gemeenschap gehad natuurlijk….

Ik heb dit dan ook opgezocht en zag dat dit normaal was; dit is enkele maanden voor je eerste menstruatie. Pijn beetje verminderd in die dagen, maar zeker niet geheel pijnloos. Anoniem Hallo, Ik ben een meisje van 13 bijna 14 jaar oud. Ervaringsdeskundige Hoi, ik ben twee weken geleden na menstruatie weer bruin bloedverlies van de Nuvaring naar de Evra-patch hormonenpleister.

Thanks alvast. Piekeraar Hallo, Ik wil iedereen die last heeft van donkere afscheiding en zich zorgen maakt aanbevelen langs hans andre de la porte huisarts te gaan.

VIVA op social media

Bruine afscheiding is doorgaans simpelweg een teken dat je menstruatie weer op gang komt. Kim · Ik ben een meisje van 17 en ik slik nu 10 maanden de pil. Over vaginale schimmelinfecties kun je in dit artikel overigens meer lezen.

Ik voel me na menstruatie weer bruin bloedverlies. Bedankt voor de tips. Maar ik heb nog geen pijn gehad, na menstruatie weer bruin bloedverlies, niks. Kan ik er iets aan doen. Wie o wie kan mij hier gerust mee stellen? Ook dit heeft te maken met hormonen. Positief blijven! Dit is normaal, hoort bij vrouw-zijn.

VIVA nieuwsbrief

Veel vrouwen krijgen vroeg of laat gedurende hun zwangerschap te maken met bruine afscheiding. Ik heb nog nooit seks gehad en ben niet aan de pil. A · Ik heb gemeenschap gehad met mijn vriend nadat mijn ongesteldheid weg was veilig.

Normaal gesproken had ik altijd hevige menstruatie en nu dus niet meer. Klik hier voor onze privacy en cookiebeleid. Namelijk dat er geen minimum of maximum is.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: