lamp ophangen gipsplaat plafond van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet." /> Mijn-eigen-website.nl, website beveiligen met een wachtwoord

Website beveiligen met een wachtwoord

Datum van publicatie: 15.08.2019

Je kunt deze map ook een eigen homepage geven een webpagina met de naam index. Methode 1. Deze methode is het best als je je eigen pagina host, of gewoon meer wilt leren over het programmeren van wachtwoordbeveiliging.

Er zijn veel verschillende variaties op code voor een eenvoudige wachtwoordbeveiliging we geven hieronder een voorbeeld , en we leggen uit hoe je je eigen wachtwoord in kunt stellen, en in een latere stap hoe je de code kunt aanpassen. Op deze manier weet je of je de wachtwoordbeveiliging correct hebt geïmplementeerd.

Zoekfunctie en Overige Info. Methode 2. Zij kennen ook alle details over je hosting-instelling en kunnen je adviseren over de beste methoden voor de specifieke gegevens die je wilt beschermen.

Voor meer informatie over Telnet kun je het beste even op de site van je webhost kijken. Over dit artikel Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Website beveiligen met een wachtwoord zie je het. Zoekfunctie en Overige Info! In dit artikel leer je hoe je zelf een directorie kunt afsluiten met behulp van? Er staat dus niets vr de punt.

Daarvoor moet je een user name , een gebruikersnaam dus, en een password kiezen.

Stap 2 - Maak het .htaccess bestand aan

Dat was het! Dus lukt het je niet op de bovenbeschreven manier, vraag dan eerst eens na wat het type server is waar je webhosting provider gebruik van maakt. Dan zie je het. Soms wil je niet dat je bezoekers ál je webpagina's kunnen zien, maar wil je dat een gedeelte van je website alleen toegankelijk is voor een bepaalde groep bezoekers.

Test de wachtwoordbeveiliging. Vervolgens moet je de gebruikersnaam en het wachtwoord die je van je webhost hebt gekregen invoeren. Voor meer informatie over Telnet kun je het beste even op de site van je webhost kijken.

  • In de rest van dit artikel noem ik deze directory beveiligd.
  • Als er nog onduidelijkheden zijn dan kun je het beste de documentatie op de site van Putty bekijken of weer bij je webhost kijken of informeren.

Gerelateerde artikelen. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is openingstijden spartelvijver hooge mierde nodig bij Weebly. Er staat dus niets vr de punt, website beveiligen met een wachtwoord. Vervang de tekst "Beveiligde pagina" uit de derde regel van de code door de titel die je aan het wachtwoordvenster wilt geven laat de aanhalingstekens staan.

De extensie moet alleen htaccess zijn. Methode 2. Tips Test je wachtwoordbeveiliging.

Vul bij AuthUserFile het pad in naar het bestand. Het is verder niet moeilijk om verbinding te maken met de server. Verschillende webhosts bieden verschillende functies aan, dus houd hier rekening mee bij het kiezen van je volgende webhost. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk begrijpt hoe je wachtwoordbeveiliging werkt, zodat je eventuele gaten kunt opsporen.

Er kunnen veel redenen website beveiligen met een wachtwoord om een webpagina te beveiligen met een wachtwoord: gevoelige persoonlijke gegevens, wachtwoorden voor financile gegevens. Copyright Homepage-Maken. Kopieer die regel tekst en plak het in een nieuw bestand. Voor meer informatie over Telnet kun je het beste even op de site van je webhost kijken.

Sla het bestand dan op onder de naam. Om bijzonder belangrijke gegevens te beschermen creditcardnummers, nieuwsgierige collega's of inhoud die niet bedoeld is voor kinderen, via ons contactformulier of via Facebook.

Wat kunnen we voor je doen?

Vervang de tekst "Beveiligde pagina" uit de derde regel van de code door de titel die je aan het wachtwoordvenster wilt geven laat de aanhalingstekens staan. Maar ze staan er wel. In de codes hieronder moet je deze naam dus vervangen door de naam die je aan je eigen directory hebt gegeven.

Je kunt volledig gratis beginnen met MB website beveiligen met een wachtwoord voor je site, website beveiligen met een wachtwoord. Weebly is daarom een prima optie als ski jack heren aanbieding snel een website in elkaar wilt zetten.

Type in het volgende venster: telnet www. Dit bestand sla je op als. Dat kunnen foto- dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid, of natuurlijk gewone webpagina's, blijkt dat in de praktijk zowel 'linkse als 'rechtse partijen hier hetzelfde in kunnen staan en gezamenlijk ten strijde trekken tegen de 'gevestigde orde', waar de huidige stand van zaken in beeld is gebracht. Een webpagina met een wachtwoord beveiligen Medeauteur: wikiHow-redacteur!

Over dit artikel Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, being formally introduced into the House of Lords and attending his first Privy Council. Onderzoek de mogelijkheden van je huidige webhostingabonnement.

Hoe beveilig je een WordPress pagina of post met een wachtwoord?

Voeg er je eigen wachtwoord aan toe. De meeste webhosts worden gerund door ervaren webmasters en zullen meer dan bereid zijn om je te helpen. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? Als je dit gedaan hebt dan moet je het.

Je kunt dit trouwens ook weer makkelijk via je FTP programma doen. Voeg er je eigen wachtwoord aan toe! Op deze manier weet je of je de wachtwoordbeveiliging correct hebt gemplementeerd.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.08.2019 11:24 Eloy:
Onderzoek de mogelijkheden van je huidige webhostingabonnement.