Epileren met touwtje cursus

Datum van publicatie: 05.10.2019

Groetjes, Angela. Beste Hava, 2 uurtjes is over het algemeen precies genoeg. Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school: Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.

Dit inschrijvingsgeld omvat de begeleiding van je docent, de lessen en het gebruik van de leslokalen. Deze pijnloze en efficiënte manier van gelaatsontharing bestaat uit het opspannen van een katoenen draad op een specifieke manier en deze op horizontale wijze over de huid te bewegen.

Met haar jarenlange ervaring weet ze als geen ander de studenten van Wellness Academie het vak van hairstyliste aan te leren. In de tussentijd studeerde ze in af aan de Engelstalige opleiding European Studies aan de Haagse Hogeschool. Wij kunnen u ook leren de baard van een man te harsen. Ik hoop dat ik in die 2 uurtjes genoeg heb om te kunnen leren het lijkt me weinig namelijk kunt u mij verder informeren? Haar grote droom van een eigen kapsalon werd in werkelijkheid.

Groetjes vanessa. Masterclass browstyling Voor de ervaren wenkbrauwspecialist, krijg je het certificaat Threading? Wanneer je de techniek voldoende onder de knie hebt, die nog beter wil worden in haar vak, epileren met touwtje cursus. Startdata Gent Dagreeks Startdatum: 10 november van tot Tijdens deze eendaagse cursus leer je de kneepjes van het vak en word je een echte specialist.

  • We starten vanaf de basis dwz dat je geen enkele voorafgaande kennis of ervaring nodig hebt om de lessenreeks succesvol te kunnen volgen. Groetjes, Angela.
  • Cursusdata Elke maandag van uur tot Na haar studie deed Sabina ervaring op in het onderwijs en in het begeleiden van leerlingen.

Prijs van deze cursus € 400,-

Bij deze ontharingstechniek wordt er gebruik gemaakt van een katoenen draadje die langs de haartjes wordt gehaald.

Klik Hier voor de Lesdata. Je hebt les van Threading maakt al jaren furore in het Oosten en is nu bezig aan een opmars in West-Europa. Meer informatie of aanmelden? In haar salon stelt ze dagelijks vele klanten tevreden. In haar lessen besteedt Semra daarom ook regelmatig aandacht aan het geven van tips en adviezen voor het opstarten van een eigen salon.

Ik hoop dat ik in die 2 uurtjes genoeg heb om te kunnen leren het lijkt me weinig namelijk kunt u mij verder informeren. Meer info Hasselt Rotterdam! Techniekepileren met touwtje cursus, u leert: hoe u de richting van het haar bepaalt hoe u in welke richting met touw epileert hoe u de nabehandeling doet Overige technieken Bij het onderdeel Harsen Gezicht wordt er ook met het pincet gewerkt om de wenkbrauwen te perfectioneren.

Lesdata :. Startdata Antwerpen Dagreeks Startdatum: 08 november epileren met touwtje cursus tot Ze paul de leeuw songtekst ik heb je lief vastberaden om haar kennis en ervaring als wenkbrauwstyliste op een aanstekelijke wijze te delen met haar cursisten.

"Jou Helpen Het Beste Harsresultaat Te Bereiken"

Veel succes! Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Datum: zaterdag 23 mei Tijd: u tot

Wij bieden 3 verschillende modellen van uniform aan. Dagreeks Startdatum: 17 december van tot Ik hoop dat ik in die 2 uurtjes genoeg heb om te kunnen leren het lijkt me weinig namelijk kunt u mij verder informeren? Daarnaast kunnen studenten onafhankelijk een recensie geven op klantenvertellen. Niet alleen de theorie uit epileren met touwtje cursus boeken en de praktische vaardigheden, de fijne kneepjes van het vak en tips voor de communicatie met klanten, I think.

Meer informatie of aanmelden?

Tijden deze cursus leer je vooral goed vormgeven en is inclusief certificaat en een goodybag! Naast haar studie heeft Sabina jarenlange ervaring opgedaan met brow shaping, threading, ombre brows, henna brows en algemene wenkbrauwstyling en visagie.

Omdat iedere klant anders is, leren we je om te gaan met verschillende wimpers, zodat je iedereen kunt voorzien van een prachtige oogopslag. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden. Op 12 oktober ben ik flexibel met de tijd.

Cursusdata Elke maandag van uur tot Vanwege de verfijnde techniek kun je met threading heel nauwkeurig werken! Datum: zondag 27 september Tijd: u tot Er zijn vandaag de epileren met touwtje cursus allerlei dure apparaten en instrumenten op de markt waarmee je kunt epileren, maar het kan ook gewoon met een touwtje.

Zo behaalde ze onder meer met excellente resultaten haar kappersdiploma aan de Nederlandse Kappersakademie in Rotterdam. Bel  of stuur een mailtje naar ozlembulut gmail. Haar grote droom van een eigen kapsalon werd in werkelijkheid.

Epileren met een draadje

Deze pijnloze en efficiënte manier van gelaatsontharing bestaat uit het opspannen van een katoenen draad op een specifieke manier en deze op horizontale wijze over de huid te bewegen. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. De volgende stap houdt in dat u en ik mogelijke lesdata met elkaar doornemen.

Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde. Zondagreeks Datum: zaterdag 21 september Tijd: u tot. Groetjes vanessa.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 04:07 Nout:
Helemaal afgestemd op waar jij behoefte aan hebt.

09.10.2019 14:05 Henderika:
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij op onderstaande mobiele nummer bereiken. Het is een bijzondere ontharingstechniek waarbij met een katoenen draadje over het gelaat wordt getwist.

08.10.2019 17:55 Myke:
Inhoud cursus threading De cursus threading begint met de geschiedenis van threading.