De wiemel gasselte openingstijden

Datum van publicatie: 04.10.2019

Nederlands Gasselte. Diëten Glutenvrij. Wel excuses aangeboden en gratis koffie.

Hoofdgerecht varkenshaas met blue stilton, de gemiddelde saus uit een zakje is meer smaakvol en de varkenshaas droog. Heel erg niet correct.

Vooraf de loempia vis, een keer weer wat anders en zeer smakelijk. Eiersalade met bieslook Charcuterieplateau ossenworst, filet American en diverse andere worstsoorten.

Voorlopig komen wij niet meer in de Wiemel in Gasselte. Ik kom hier zeker weer!

Ik heb dus mijn beklag bij de bediening gedaan. Die was goed opsmaak, maar het eten is inderdaad niet om voor terug te komen, mooi rood de wiemel gasselte openingstijden super mals. Leeuwen Lees alle ervaringen.

Het was druk was het excuus Bediening is prima hoor, dekbedden, vandaag heb ik u steun nodig.

Een zin als deze zegt genoeg over het inlevingsvermogen van deze mensen. Ziet er op eerste gezicht gezellig uit. Dit geeft de ernst van een dergelijke allergische reactie wel aan.

Contactgegevens

Tessa 12 punten. Er was veel keus. Was vriendelijk en dik in orde. De service was goed en snel, ook was mijn ribeye lekker mals en de crème brulee was verrukkelijk. Vanuit het midden straalt de warmte in een vloeiend verloop uit waardoor de OFYR meerdere kooktemperaturen heeft.

Na afronding van het toetje gaan wij snel afrekenen en om snel naar huis te gaan naar onze kinderen.

  • De OFYR nodigt dus uit om gezamenlijk met vrienden of familie mooie lange avonden te beleven in onze tuin op  terras. Ik was kletsnat en heb de avond in een natte broek gezeten.
  • Eerst lekker op het terras een drankje gedronken en een keuze gemaakt uit het 3 gangen keuze menu.

Een jubileum of verjaardag moet gevierd worden. De wijn die was besteld werd foutief opgediend en was ook niet de juiste wijn. De tiramisu was redelijk. Mijn vrouw zag af van het dessert want de porties waren royaal en voor haar meer dan genoeg. Het eten was de wiemel gasselte openingstijden bagger!. Nu een nieuwe kok en dat is te merken.

Hoe was jouw ervaring?

Familiedagen en groepen Zakelijk. Gerard Koopman 11 punten. Aperitiefje van huis gekregen. Na een uur gewacht te hebben op het hoofdgerecht hadden twee mensen aan de tafel alsnog het verkeerde gerecht gekregen.

We moesten zeer lang op een eenvoudige bestelling wachten. Afgelopen zaterdag hebben wij met z'n vieren bij de Wiemel gegeten, de wiemel gasselte openingstijden. Heerlijk gegeten bij De Wiemel, leuk ontvangst en een gezellige ronde tafel?

That's all it is. Soepgroente met wat stukjes vlees en veel te lang gekookte pasta.

Organiseer uw evenement

Vriendelijk ontvangen, bij de openhaard gratis kaasstengel met smaakloze kruidenmouse. Vrijdag j. We nodigen u graag uit om onder het genot van een kop koffie met u de mogelijkheden te bespreken. Kortom: we hebben een goed verzorgde en gezellige avond gehad bij de Wiemel.

Maar het ergste is dat er ook geen moeite ondernomen is om hem een beetje tegemoet te komen.

Ik heb afgelopen weekend met mijn gezin gegeten bij de Wiemel! Gerard Koopman 11 punten. Gemiddeld 6 hapjes 3x warm en 3x koud. Gezellig samenzijn met vrienden of familie Net als traditioneel kampvuur brengt de OFYR mensen samen. Bedankt " de Wiemel ", de wiemel gasselte openingstijden. Reacties van onze klanten Ervaringen - Onze complimenten.

Het restaurant heeft een erg warme en sfeervolle uitstraling.

Route berekenen

De bediening vonden we tevens goed, ze brachten alles snel en waren vriendelijk. We willen deze review echter graag positief afsluiten door te vermelden dat het koud- en warm buffet voortreffelijk was, evenals het nagerechtenbuffet.

Hij wilde niet weer wachten op nieuw. We waren even bang dat we in een leeg restaurant zouden komen maar we waren denk ik wat vroeg want na een half uur werd het drukker.

Het eten en de bediening vonden wij minder. Alleen jammer dat er tussen de gangen zoveel wachttijd zat. Restaurant De Wiemel.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.10.2019 17:38 Tjibbe:
Restaurant is echt niet aan te bevelen.