Visser t hooft leiderdorp adres

Datum van publicatie: 05.10.2019

Deze website maakt gebruik van cookies. Glas in lood Jan Broere.

Welke niveaus kun je volgen op deze school? Bovenstaand 'gestapeld staafdiagram' toont het aantal leerlingen per gekozen opleidingsprofiel per examenjaar. Meer Adverteren. Deze bestanden komen van de Dienst Uitvoering Onderwijs en van de Onderwijs inspectie. Middelbare scholen Middelbare scholen overzicht Leiderdorp. Aantal afstromers leerlingen die een niveau omlaag zijn gegaan per schooljaar Schooljaren tot en met , Visser T Hooft Heel even geduld alsjeblieft Bovenbouw vmbo- g theoretisch.

Leerlingen per type opleiding per examen jaar. Na de invoering van de mammoetwet in werden zoals bij veel scholen in Nederland afdelingen voor vwohavo en mavo opgericht, visser t hooft leiderdorp adres. Visser t Hooft Lyceum Leiderdorp. Om deze site goed te laten werken gebruiken we cookies. Internetadres: www.

In is de naam veranderd in Visser 't Hooft Lyceum.

Er zijn geen scholen die voldoen aan alle ingevulde criteria

In breidde de school uit met een gymnasium en werd zo een lyceum. De locatie Leiderdorp verzorgt onderwijs in de eerste drie leerjaren havo, atheneum en gymnasium. Blijf op de hoogte! Vacatures Contact. Visser t Hooft Lyceum Leiderdorp. In totaal zijn meer dan 10 data bestanden gebruikt.

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Klik hier om in te schrijven. Tevredenheid leerlingen Tevredenheid ouders Schoolklimaat en veiligheid Waardering Inspectie en andere evaluaties. De locaties Leiderdorp en Leiden Kagerstraat werken op het terrein van onderwijs, organisatie en begeleiding nauw samen om die overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen, visser t hooft leiderdorp adres.

Kijk hier voor voor altijd in ons gedachten informatie. Hoeveel procent van de leerlingen van Visser T Hooft slaagt voor het examen.

Over deze school

Percentage opstromers , Visser T Hooft Heel even geduld alsjeblieft Dit aantal zal meestal net iets lager zijn dan het aantal leerlingen in klas 1 in de grafiek met leerling aantallen per klas leergang door leerlingen die in het eerste leerjaar zijn blijven zitten.

Welke niveaus kun je volgen op deze school?

In studiewijzers staan de taken per vak, maar ook digitaal materiaal aanbieden, vakoverstijgende opdrachten? Voor het praktijkonderwijs is sprake van een verblijfsjaar omdat leerlingen in het praktijkonderwijs niet kunnen blijven zitten. Onderzoek door de onderwijsinspectie: Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend.

Aantal vrouwen en mannen in dienst Heel even geduld alsjeblieft Wij kiezen het beste van twee werelden: gebruik blijven maken van lesboeken, visser t hooft leiderdorp adres, you must install Peugeot partner benzine belasting through the Adobe MSI.

Algemeen Profiel van de school Aantal leerlingen Profiel- en sectorkeuze Voedingsgebied.

Wilt u uw favorieten verwijderen?

Leerlingen per type opleiding per examen jaar. In bovenstaande grafiek zie je hoeveel leerlingen er sinds jaarlijks vanaf de basisschool naar Visser T Hooft in Leiderdorp zijn gegaan. In opende het lyceum een dependance in Leiderdorp, en in voegden de protestant-christelijke scholen in Leiden, Leiderdorp en Rijnsburg zich samen. Algemeen Profiel van de school Aantal leerlingen Profiel- en sectorkeuze Voedingsgebied.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Brongegevens laatst gewijzigd AlleCijfers Standaard worden de maximaal vijf grootste opleidingen voor examenjaar getoond. Voor deze scholen in de buurt zijn wel inspectieresultaten gepubliceerd: Heel even geduld alsjeblieft ICT is niet meer weg te denken uit onze maatschappij, visser t hooft leiderdorp adres. Onze drukbezochte Open Avond zit er al weer op en wat was het dit jaar leuk.

Ik begrijp het.

Kansrijk en uitdagend onderwijs in Leiden, Leiderdorp en Rijnsburg

Meneer Ziane heeft 4 x de berg beklommen en mevrouw Kasper 2 x, wat zijn het toch een kanjers! Blijf op de hoogte! Aantal vestigingen van deze instelling: 5.

Brongegevens laatst gewijzigd AlleCijfers. Zie de bronbeschrijving voor meer informatie: Bronbeschrijving! In september werd de aparte mavo-locatie van de school aan de Antonie Duycklaan gesloten.

Kijk op www.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
08.10.2019 09:39 Helma:
Hierbij neemt de hoeveelheid vragen waarbij leerlingen inzicht moeten gebruiken en kennis moeten toepassen in een onbekende context, gaandeweg toe.