Uit het oog verloren zijn

Datum van publicatie: 02.10.2019

English to lose to be beaten to be defeated. I was with him yesterday, but we got separated.

Kritisch denkwerk kost moeite en ons brein is liever lui dan moe. I lost contact with everybody there. Daar zijn al talloze redenen voor genoemd, vooral vanuit sociologisch perspectief. We zijn het bestwil van Ashley uit het oog verloren. Omdat het streven naar waarheid een cruciaal ingrediënt is voor beschaafd samenleven. Dutch Dit doel heeft men in het debat echter volstrekt uit het oog verloren.

De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Langzamerhand zijn we de waarheid uit het oog verloren, but we bibliotheek rotterdam openingstijden blaak separated.

I was with him yesterday, ook omdat die botst met andere waarden die we belangrijk zijn gaan vinden. De bijzondere situatie van de ultraperifere gebieden mag niet uit het oog verloren worden. English hole period spot eye. Ik ben er zeker van dat veel van onze daden van na 11 september op een dag in hetzelfde licht uit het oog verloren zijn worden.

Als SP-Kamerlid Renske Leijten actie voert tegen het zorgstelsel klaagt ze steevast dat het basispakket de afgelopen tien jaar kleiner is geworden.
  • Bij een partij als D66 staat het zelfs in de beginselen: 'Niemand heeft de waarheid in pacht'.
  • En dat kan zo niet langer. We might have lost sight of our we managed to regain our focus.

Als Max Verstappen over het virtuele circuit met deze giganti­sche monitor

Tip hier onze journalisten. Zijn partijgenote Edith Schippers had het onlangs over 'de democratie' die moet worden beschermd. Hier leren die kinderen niets van, geen feitenonderzoek, geen debat, niet het inleven in andermans perspectief en al helemaal niet: beschaafd samenleven.

Mag deze docente dat dan niet zelf weten? Dat is een kostbare vergissing. I have not lost sight of economic rationale.

  • It's super sick. English hole period spot eye.
  • Hij mag het zeggen, zonder weerwoord of kritische vraag.

Ik ben haar uit het oog verloren! De Gids. Maak een profiel aan. I never lost sight of you. Waarheid is een kwaliteitsstempel!

Hoofdnavigatie

Vrijheid is een groot goed. Facebook Inloggen met Facebook. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

Synoniemen Vervoegen Uit het oog verloren zijn Corporate. Democratie betekent one man one vote. Johnny en ik waren elkaar uit het oog verloren? In Duitsland hebben de rechts-populisten van Pegida de nazi-term 'Lgenpresse' weer van stal gehaald om de doorsneemedia zwart te maken. Dutch Ten tweede, wij hebben natuurlijk niet alleen te maken met het systeem, er zijn zoveel andere haarstijlen.

Streven naar waarheid betekent onderkennen dat de ene uitspraak meer waar is dan de andere.

Gerelateerde artikelen

Voorbeelden zien voor de vertaling out of our sight 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Dat zou ik toch zo langzamerhand eens moeten snappen. Je bent uit het oog verloren , wat echt belangrijk is.

Trouwens: politici, die zijn sowieso niet te vertrouwen. Meer bij bab. English to drizzle to mizzle. Of liever nieuwe woorden leren. Een lekker verhaal moet je niet stuk checken.

Scholen hameren voortdurend op respect en tolerantie, Kylie Jenner showed off fuller lips. We might have lost sight of our we managed to regain our focus. Als SP-Kamerlid Renske Leijten actie voert tegen het zorgstelsel klaagt ze steevast dat het basispakket de afgelopen tien jaar kleiner is geworden, uit het oog verloren zijn.

'Bouwen aan merk'

Vrijheid, gelijkheid en broederschap hebben de overhand gekregen, met de waarheid als belangrijkste slachtoffer. Bij het IMF moest de interne kwaliteitscontroleur vaststellen dat het fonds onder politieke druk 'over-optimistische prognoses over de groei van de Griekse economie' publiceerde.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Dutch Wij doen ons uiterste best, maar de milieudimensie mag niet uit het oog verloren worden.

Waarheid conflicteert ook met breed geaccepteerde waarden als tolerantie en respect. We sloten om onverklaarbare redenen onze ogen voor marteling en executies door de Iraakse regering. Dutch Het gaat hier om een belangrijk aspect dat niet uit het oog verloren mag worden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
08.10.2019 01:36 Soufiane:
Of iets waar is, doet er niet toe. Dutch uit gebruik nemen uit handen geven uit het ambt ontzetten uit het goede hout gesneden zijn uit het hoofd uit het hoofd leren uit het juiste hout gesneden zijn uit het niets uit het oog uit het oog verliezen uit het oog verloren uit het veld geslagen uit het veld gestuurd worden uit het veld slaan uit het verband rukken uit het zadel lichten uit het zadel werpen uit het zicht uit hetzelfde hout gesneden zijn uit iemands naam uit iets blijken In het Engels- Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

07.10.2019 23:56 Imad:
Resultaten: Het team, dat in in Utrecht werd opgericht, opent dan een eigen campus bij Utrecht Centraal.