Rond kleed haken met vasten

Datum van publicatie: 22.08.2019

Het rondje lukt aardig goed, als een toer meerderingen gehaakt heb dan haak de volgende toer zonder meerdering en na die toer gaan ik weer meerderen dan wordt het rondje mooi rond ipv de toeren achter elkaar. Misschien omdat ik een wat meer stretch stof had en jij meer katoen? Work in progress Geld als cadeau.

Over het algemeen heeft een stacaravan iets oubolligs! Wat kan ik hier aan doen?? Ik heb je vraag eerder deze maand al beantwoord: Als je de 6-hoek haakt, meerder je iedere toer op 6 punten door twee steken in 1 steek te haken. Om te bepalen welk formaat haaknaald je moet gebruiken, kijk je gewoon op het etiket. Groet steffi.

Erg mooi kleed! Toer We gaan nu een schelpje haken met een picot.

Of deed je het puur op gevoel. Rond kleed haken met vasten van der Sluijs op Tafelkleed haken met bloemen "Prachtig kleed. Haak 3l en nog 3 stk in dezelfde steek? Als je de 6-hoek haakt, meerder je iedere toer op 6 punten door twee steken in 1 steek te haken.

Ook een beetje afhankelijk van het garen omdat het soms behoorlijk verschilt in dikte. Hoe leuk is het.

Eerste toer starten met 12 vasten en in elke toer 12 steken meerderen? Ik ben ook aan het kleed begonnen en loop tegen hetzelfde probleem aan.
  • Haak dan zes vasten in de tweede losse vanaf de haaknaald.
  • Haak 2l en dan weer 6stk in dezelfde boog.

Meer haaktips?

Haak weer 4l en dan 1v in de picot. Als je werkje omhoog krult, dan zijn je steken te smal. Categories: DIY interieur. Want als ik elke ronde meerderen dan krijg ik een ophoging. Hallo Nelleke, Wat een fantastisch kleed heb je gemaakt!

Herhaal dit tot het einde van de toer. Alvast bedankt voor je reactie als je het zou willen delen, zou ik er super blij van worden!

  • Weet jij nog welke kleur dat was?
  • Haak nog 1 stk in dezelfde st. Hij wordt echt heel erg gaaf!

Misschien omdat ik een wat meer stretch stof had en jij meer katoen. Als je werkje omhoog krult, dan zijn je steken te smal? Ben zelf ook begonnen, rond kleed haken met vasten. Dienst landelijke recherche amsterdam heb wel steeds hetzelfde aantal steken.

Abonneer je direct op onze nieuwsbrief. Zoeken naar:. Heb je hier tips voor.

In deze toer kun je zien wat het effect is van het haken van een stokje in een toer die lager ligt. Om dit te voorkomen zorg je ervoor dat je de plaats van het meerderen steeds afwisselt. Succes ermee! Van de 12 kilo hield ik nog een beetje over en daarvan hem ik nog een badmat gemaakt.

Toer 4: Je moet nu naar 48 steken. In dit voorbeeld meerderen we iedere toer met 6 st. Ook vroeg ik mij af met hoeveel steken in de ring je bent begonnen! Work in progress Geld als cadeau. Ik wil een tapijt maken, in deze blog vertel ik over mijn tijdelijke haak-verslaving met als doel een groot vloerkleed voor in mijn woonkamer te realiseren. Helaas, rond kleed haken met vasten, ik heb geen werkbeschrijving.

Rondje haken - Gratis haakpatroon

Toer 7:  Haak 16 groepjes van 5 stk in het cluster en 1 v in de losse ketting. Wordt hij dan uiteindelijk gewoon plat of hoe kan ik deze bobbeling oplossen en voorkomen? Hoi Lian, Wat een gaaf kleed! Nu kan je verschillende steken gaan mixen en super leuke ronde babydekentjes maken. Work in progress Geld als cadeau.

Rond kleed haken met vasten heb ook nog een toer met boogjes gehaakt? Doe je dat wel, en wilden een moderne. De zeskoek patroon haken is me niet duidelijk dat patroon lijkt hetzelfde als de cirkel, dan krijg je een zeshoek. Wat vervelend om te horen dat je allergisch bent. Wij kochten 8 jaar geleden een nieuwe, zelf zie ik het verschil niet. Heb je voor mij enige richtlijn wat betreft het meerderen. Hoi Anouk, 2015.

Mijn werkje gaat wobbelen

Toen zag ik Zpagetti, het was nog maar net op de markt en er werden tasjes en kussens van gehaakt. Je boogjes krijgen dan diepte. Hallo Nelleke mijn kleindochter wil graag een rond zpagettikleed in haar nieuwe kamer, heb jij daar een patroon van, ben wel begonnen maar is toch in het begin ongeveer bij toer 14 wat hoekig.

Je kunt hem zo groot maken als je zelf wil. Er zijn onwijs veel tutorials te vinden, tot straks. In volg.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: