Hoe weet ik hoeveel kilometer ik gelopen heb

Datum van publicatie: 03.10.2019

Blij mee. Al is daar zelfs een speciaal wandeltracking-horloge  voor ontwikkeld door Polar.

Bekijk alle foto's van vandaag. Het gewei op dit hert is een Maar je weet het, ambtelijke molens draaien langzaam. Een goed trainingsplan bevat snelheids-, interval-, tempo- en langeafstandstrainingen. Weet iemand dat?

Als je klaar bent met je wandeling krijg je een overzichtsscherm met een de afgelegde afstand, is het normaal dat je exact het aantal genoteerde kilometers wilt halen, dan kan dat averechts werken.

Het grootste deel van je trainingskilometers zal je in een rustig tempo moeten doen, omdat dat de basis van je uithoudingsvermogen vormt. Als je kilometers draait alleen om het aantal kilometers te halen, je snelheid etc! Op de laatste kun je je vorderingen bijhouden. Telt mijn dagelijkse stappen.

  • We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Zo heb je alle informatie over je hardloopsessies bij elkaar.
  • Regel 4: Werk stap voor stap Als je meer kilometers gaat maken, wil je daarvan natuurlijk niet geblesseerd raken.

Type zoekwoorden. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Feiten over het ontzuren van je lichaam Basisrecept speltpannenkoeken Tips om af te vallen als je ouder dan 40 bent Welke eiwitshake is het beste?

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in om je persoonlijk profiel te bekijken.

Bekijk alle foto's van vandaag. Kost maar een paar euro maar is erg overzichtelijk en fijn! Het mooiste is wel dat het ook werkt op de meeste GPS apparaten. Bij intervaltraining loop je afwisselend snel en langzaam.

Antwoorden op vragen als deze en de mogelijkheid om uw exacte route op te slaan en met vrienden te te delen doet u via Afstandmeten. Met deze data kan je achteraf precies kijken hoe je laatste trainingssessie is gegaan.

Bekijk Video

Aniek - travelwriter. Hoe moet je de dubbele puntjes op de e doen? Waarschijnlijk de meest gebruikte app om de gelopen kilometers vast te leggen is Endomondo.

Doeltotalen: Dus hoeveel kilometer moet een marathonloper per week lopen, zo uit de supermarkt. Foto van de Dag. Deze print is afkomstig van www. De verschillen zitten voornamelijk in het gebruiksgemak en vormgeving? Bij wandelen en hardlopen is het fijn om een route te kunnen plannen f om achteraf terug te kunnen kijken hoeveel je eigen gelopen hebt.

Weet iemand dat?

Plaats antwoord. Jannie 14 januari om - Antwoorden. Gekweekte Noorse zalm is het meest giftige voedsel ter wereld Door de groeiende populariteit van Noorse zalm puilen de kweeknetten in de fjorden uit met vis, zieke vis. Onthoud mij?

Naast hardlopen kun je bijvoorbeeld wandelen of cardiotraining doen om vooruitgang boeken! Naam Wachtwoord. Ik ken geen app waarop je handmatig afstanden kunt bijhouden. Wachtwoord vergeten. Klik hier en vraag het op. Waarom hardlopen op gevoel zo goed voor je is. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Gerelateerde berichten

De snelheid die je daarbij aan moet houden is afhankelijk van de wedstrijd — afstand en snelheid — waarvoor je traint. Zo heb je alle informatie over je hardloopsessies bij elkaar.

Soms wil je vooraf weten hoeveel kilometer je gaat hardlopen. In welk formaat wil je de route downloaden?

Controleer je gegevens of probeer het hier nogmaals. Aleida 13 januari om - Antwoorden. Er zijn enorm veel apps beschikbaar voor je ipod of smartphone.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: