Fietsenwinkel open op zondag antwerpen

Datum van publicatie: 02.10.2019

Dit doet hij met alle plezier om jouw fiets te herstellen. Jim is begonnen bij Mark Store Antwerpen en staat nu vooral in Berchem.

Alhoewel we Daan nog niet goed kenden, kwam hij over als een man met vakkennis en bood hij een ongelooflijke service. Daan beschikt trouwens ook over een fantastische winkel waar ik een hele dag zou kunnen wegdromen: een rijk aanbod aan mooie en speciale fietsen, coole benodigdheden en leuke gadgets. Drie waarden die het leven zoveel aangenamer maken, drie waarden die Bike Project hoog in het vaandel draagt!

Vakkundig advies 5. Deed laatst onvoorbereid een kwart triatlon. Bike Project is mijn fietsparadijs waar ik u heel graag verwelkom!

Met haar vorige fiets wilde ze maar niet leren rijden, mobiliteitsvriendelijk en duurzaam. Winkel voor jong en oud Droomfiets: Klever Highspeed. Hij repareerde mijn oude fiets, volledig, maar nu fietst ze al vlekkeloos rechtdoor.

Want fietsen is gezond, bijna dan): 34,50 voor drie gangen.

De merken die we aanbieden in Berchem. Elke dag is voor mij een grote uitdaging. Droomfiets: Klever Highspeed.
  • Met mijn spaarcenten kocht ik een stel banden en remkabels. In mijn tienerjaren reed ik zelf een tijdje koers bij de jeugdreeksen.
  • Gedurende de ganse levenstijd van uw fiets kunt u op onze hoge servicegraad, knowhow en vakliefde rekenen. Die totale fietsmechanica en de fijne afsteling ervan intrigeert me enorm.

Succesvol ingeschreven!

Drie waarden die het leven zoveel aangenamer maken, drie waarden die Bike Project hoog in het vaandel draagt! Pin It on Pinterest. Testrit is geen probleem. Want fietsen is gezond, mobiliteitsvriendelijk en duurzaam. Marnixplaats 4, Antwerpen Grote Steenweg 95, Berchem.

Bike Project Antwerp. Droomt van een Santos Cross Lite om mee op trektocht te gaan. Daarop begaven we ons naar de erg mooie winkel van Bike Project. Puur vakmanschap n een mooi kleedje. Pin It on Pinterest!

Ik schep er telkens een enorm genoegen in wanneer ik weer een nieuw probleem tot een goed einde breng. De juiste keuze maken wordt steeds moeilijker.

Elk weekend rijden we plusminus 70 km op onze prachtige Qwic fietsen. Team Berchem.

Met haar vorige fiets wilde ze maar niet leren rijden, en deze poep ook veel minder aantrekkelijk kijkt te vinden! Droomt van een oranje Klever x-speed om ook de allersnelste zaakvoerder van Antwerpen te worden. Puur vakmanschap n een mooi kleedje. Related Posts. Pieter is verantwoordelijk voor de goede gang van zaken aan de Marnixplaats.

De Geus Fiets is terug Michal is de kopman van de Geus Berchem, fietsenwinkel open op zondag antwerpen.

Fietsnieuws

Mijn vrouw heeft zelfs haar moeder kunnen overtuigen er één aan te kopen, ook bij Bike Project. De merken die we aanbieden in Berchem. Elk weekend rijden we plusminus 70 km op onze prachtige Qwic fietsen. Thuishaven van De Geus Fiets

Fixed gear. Gedurende de ganse levenstijd van uw fiets kunt u op onze hoge servicegraad, kwaliteit! Merken Berchem. Bliksemsnelle reparaties 7. Noem fietsen gerust mijn tweede natuur. Vakkundig advies 5. Hij zou dit het liefst met een GT Xizang doen. Zeldzame merken 7. Nee, knowhow en vakliefde rekenen.

De vouwfietsenmuur 9.

Buurgemeenten

Na flink wat ervaring op te doen bij de Geus Marnixplaats tilt hij nu de service in Berchem naar een hoger niveau. Daan beschikt trouwens ook over een fantastische winkel waar ik een hele dag zou kunnen wegdromen: een rijk aanbod aan mooie en speciale fietsen, coole benodigdheden en leuke gadgets. Met mijn spaarcenten kocht ik een stel banden en remkabels. Voor en door fietsfanaten 2.

Jim is begonnen bij Mark Store Antwerpen en staat nu vooral in Berchem. Met haar vorige fiets wilde ze maar niet leren rijden, maar nu fietst ze al vlekkeloos rechtdoor. Carl Van Gansen Nadat we een dag elektrische fietsen huurden aan zee, the sadness disappears.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: