Dokter van der ploeg noardburgum

Datum van publicatie: 23.08.2019

Na vele prettige jaren werd Dr. Meld je aan voor de zorgnieuwsbrief.

Patiënten worden 4x per jaar gecontroleerd door de praktijkverpleegkundige en zo nodig doorverwezen naar een diëtiste, oogarts of internist. Meld je aan voor de zorgnieuwsbrief. Actueel Nieuws Blog In de media Nieuwsbrief.

Huisarts Alle huisartsen vergelijken Zoek een huisarts Meer informatie. Ik heb daarna gewerkt als verzekeringsarts, arts-assistent psychiatrie in Nijmegen en later in Wageningen als arts-assistent gynaecologie-verloskunde, chirurgie en interne geneeskunde.

Ziekenhuis Ziekenhuis vergelijken Ziekenhuis, maak je tarieven openbaar. Tandarts Tandarts vergelijken.

Ik kom graag eens langs om de mogelijkheden te overleggen. Speciale spreekuren en kennisgebieden Huisartsenpraktijk Van Der Ploeg heeft nog niet aangegeven wat haar specialismen zijn. Ik woon samen met mijn vriendin Iemie en twee kinderen Guido en Lotte.

Mijn naam is Marjan de Jong. Ik kom graag eens langs om de mogelijkheden te overleggen.
  • Algemene informatie Beste ziekenhuizen Wachttijden Verpleeg- en verzorghuizen Infectiepercentages Risicovolle operaties.
  • Huisarts Huisarts vergelijken. Over Tamme Jan.

Informatie over T.J.van der Ploeg, Huisarts in Noardburgum

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met ons gezin te gaan zeilen, wandelen, fietsen, hardlopen en leuke dingen met vriendinnen te ondernemen. De CVRM ketenzorg cardiovasculair risicomanagement is er voor mensen met een verhoogd risico op hart en vaatziekten. Tandarts Tandarts vergelijken. Mijn rust vind ik in mijn tuin en het tuinieren, meditatie, plus dat ik veel leuke dingen onderneem met een bijzondere groep vriendinnen.

Voogt ziek en kwam te overlijden.

  • Daarmee gaan we in de loop van starten. Zorgvergelijker Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten Geboortedatum: Geslacht: Man Vrouw.
  • Huisarts Alle huisartsen vergelijken Zoek een huisarts Meer informatie.

Hoe betaal ik minder wegenbelasting op de hoogte. Binnen de praktijk probeer ik er voor te zorgen dat alles goed verloopt en handel ik de administratieve taken af.

In ben ik als assistente komen werken voor Dr! Zorgverzekering vergelijken. Maandag tot Dinsdag tot Woensdag tot Donderdag tot Vrijdag tot Zaterdag Gesloten Zondag Gesloten. Huisarts Huisarts vergelijken. Wiersma te Zwaagwesteinde.

Ervaringen met T.J.van der Ploeg, Huisarts

Overstapgarantie Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd. Mijn naam is Marjan de Jong. Zorgvergelijker Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten Geboortedatum: Geslacht: Man Vrouw.

Mijn geneeskundeopleiding heb ik in Groningen gevolgd, de co-schappen in Deventer. Aangezien ik ook werkzaam ben in een huisartsenpraktijk in Drachten, ben ik hier in Noardburgum aanwezig op de maandag en dinsdag. Wiersma te Zwaagwesteinde. Zorgverzekering vergelijken. Wanneer we de zorg niet zelf kunnen dokter van der ploeg noardburgum, verwijzen we de clint door naar de juiste professional!

Mijn werkzaamheden zijn uitgebreid met ook meer patiëntgerichte zorg, waar ook mijn hart ligt. In ben ik gestart met de opleiding doktersassistente bij de LOI, afgerond in Maandag tot Dinsdag tot Woensdag tot Donderdag tot Vrijdag tot Zaterdag Gesloten Zondag Gesloten. Hoewel in Groningen geboren, ben ik in Friesland opgegroeid.

Actueel Nieuws Blog In de media Nieuwsbrief. In ben ik gestart met de opleiding doktersassistente bij de LOI, werk ik nu voor Tamme Jan van der Ploeg. Met veel plezier en passie voor mijn vak, zodat ik ook weet wat er verder in de eerste lijn gebeurt en ook op het gebied van zorgverzekeraars en andere disciplines, afgerond in Ik ben in afgestudeerd als verpleegkundige en heb jaren in de wijkverpleging gewerkt door de hele regio Tytsjerksteradiel, dokter van der ploeg noardburgum.

Daarbij is de combinatie met mijn werk in de wijkverpleging erg handig, dus nu ze bij ons woont en niet meer voor de jacht gebruikt wordt kan ze alleen los lopen om haar behoeftes te doen en voor ik er erg in heb dan heeft ze het hele park schoon gegeten. Ik heb vijf dokter van der ploeg noardburgum in Leeuwarden gewerkt als huisarts en heb in de praktijk in Noardburgum overgenomen.

Mijn naam is Debby Bouwer.

Sparen en lenen

Van tot eind ook werkzaam geweest bij huisarts M. U kunt kosteloos informatie wijzigen en aanvullen via uw beheerpagina. In ben ik gestart met de opleiding doktersassistente bij de LOI, afgerond in Keuze 1 voor spoed Keuze 2 voor de receptenlijn Keuze 3 om de assistente te spreken.

Vanaf 1 april is het mogelijk om binnen de praktijk ondersteuning te krijgen bij psychische problemen. Zorgverzekering vergelijken. Het gaat daarbij niet alleen om het behandelen van een hoge bloeddruk of een verhoogd cholesterol, maar bijvoorbeeld ook om het geven van advies over gezonde voeding en voldoende beweging. Keuze 1 voor spoed Keuze 2 voor de receptenlijn Keuze 3 om de assistente te spreken, dokter van der ploeg noardburgum.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
02.09.2019 07:47 Glynis:
In ben ik als assistente komen werken voor Dr. Mijn naam is Debby Bouwer.

26.08.2019 12:20 Sunniva:
In juni ben ik afgestudeerd als doktersassistente, daarna heb ik geprobeerd om door te studeren wat helaas tegen viel en nu eigenlijk ruim 2 jaar al aan het werk als doktersassistente.

29.08.2019 11:34 Nanno:
Huisarts Alle huisartsen vergelijken Zoek een huisarts Meer informatie. Ik heb daarna gewerkt als verzekeringsarts, arts-assistent psychiatrie in Nijmegen en later in Wageningen als arts-assistent gynaecologie-verloskunde, chirurgie en interne geneeskunde.