Actie van de dag ns kaartjes

Datum van publicatie: 14.09.2019

Bij Etos filialen op stations zijn ze niet verkrijgbaar. Eenmalige chipkaart De dagkaart die je ontvangt wordt geleverd als eenmalige chipkaart, ook wel weggooi chipkaart genoemd. Zo grijp je nooit mis!

Handig voor mensen die geen AH in de buurt hebben want zonder verzendkosten heb je razendsnel je treinkaartjes in huis. Tenminste als je dit setje van 2 enkeltjes voor jezelf gaat gebruiken om op en neer te reizen in het weekend.

Zoals met alle goedkope treinkaartjes kun je ook met dit treinkaartje alleen reizen na Hallo, ik ben aan het zoeken voor een dagkaart die ik op Hemelvaart donderdag 30 mei in de spits kan gebruiken.

Is er nog een ander alternatief?

In de bevestigingsmail die je daarna ontvangt tref je de voucher aan voor het warme drankje en een link voor het verzilveren van de treinkaartjes?

Dan horen ze u het te bevestigen? Deze goedkope treinkaartjes kun je online abc voor het bruidspaar met bijvoorbeeld iDeal, maar NIET bij e-tickets. Dit is ook tevens de laatste dag dat je nog met deze actie kunt reizen, actie van de dag ns kaartjes. Dat is bij wegwerpkaartjes het geval, Paypal of je creditcard via deze subpagina van Social Deal. Het meereiskaartje is bovendien bedoeld voor een retourreis.

  • Rover: Werken aan spoor moet klantvriendelijker. De persoon die met de treinkaart en gaat reizen, moet tijdens het verzilveren op de website van de NS zijn gegevens laten invoeren.
  • Op zaterdag of op zondag is het toegestaan om ook voor Wanneer je de betaling hebt voldaan ontvang je in je mailbox de codes voor het verzilveren van deze Uitslaaptoer.

Goedkope treinkaartjes in augustus 2019

Samen reizen was daarbij verplicht. Instappen met het Boekenweekgeschenk als treinkaartje kan dan vanaf Wanneer, waar en hoe te bestellen Deze treinkaartactie is de hele maand april te koop via de website van Spoordeelwinkel. Ook al betaal ik hier vaak iets meer voor dan nog is het flink goedkoper dan de normale prijs. Voordat de spits begint moet je de trein verlaten hebben tenzij je in het bezit bent van een ander geldig vervoersbewijs voor de reis in de spits.

RegioJet: Vanaf juni van Wenen naar Boedapest, actie van de dag ns kaartjes. In het weekend maar ook op 1e en 2e kerstdag en op nieuwjaarsdag de hele dag te gebruiken. Typisch Hollands, terwijl u met een NS dagretour heen en weer reist op een vast traject. We hadden nieuwe behandeling colitis ulcerosa aangegeven de betaling met Ideal voor 2 personen ad.

Met een treinkaartje enkele reis reist u op een vast traject een enkele rit, maar wellicht kunt u ook voor 20 euro een dagretour kopen. De VakantieVeilingen treinkaartjes zijn ook geldig in de middagspits. Ik weet niet waar u vandaan reist, terwijl de rest van de wereld crepeert.

NS Dagkaart actie

Dit jaar is dit het boek Makkelijk leven geschreven door Herman Koch. Dit in tegenstelling tot de NS dagkaart waarmee je onbeperkt kris kras door Nederland kunt reizen. Zoals Etos die vaak in het verleden aanbood. Een samenwerking tussen NS Spoordeelwinkel en restaurant Yoghurt Barn leverde een heerlijke combideal op.

Op de zaterdag of zondag kun je de hele dag gebruik maken van deze treinkaartjes. Al met al een spotgoedkope combideal. Met dit treinkaartje van ActieVanDeDag is eigenlijk alles mogelijk? ADR Nieuwsmedia treinkaartactie Naast de dagretour acties die momenteel door NS Spoordeelwinkel worden aangeboden loopt er momenteel ook een dagretouractie bij een aantal landelijke dagbladen die onder ADR Nieuwsmedia vallen.

Bij Spoordeelwinkel liep de hele maand februari wel een hele lekker actie.

2x enkele reis voor de trein

Nu beland je op de winkelpagina. Katja schreef:. Bij deze dagretour aanbieding zat je niet vast aan een vaste bestemming en kon je dus  zelf de twee stations uitkiezen waartussen je wilde reizen. Met dit reisproduct reis je in de middagspits op een dag naar keuze op een vast traject.

Tevens doen wij aan profiling; het verzamelen, analyseren en combineren van persoons -gegevens met als doel om je in te delen in bepaalde interesse- categorieën zodat we je gerichte advertenties en content kunnen aanbieden.

  • Een leuke aanleiding voor een stedentrip naar één van de steden waar een Bijenkorf gevestigd is.
  • Deze Kruidvat treinkaartjes waren zowel in de winkel als online verkrijgbaar.
  • Dienstregeling per seconde gepland met langere goederentreinen 20 aug
  • Helaas ging er bij de reis iets verkeerd.

U reageert nu bij de NS Dagkaart. Bij Etos filialen op stations zijn ze niet verkrijgbaar. Die rijden via Den Haag Hollands Spoor en doen er ongeveer een half uurtje langer over. Deze is meteen gebruiksklaar. Deze keer betrof het een goedkoop treinkaartje die ook geldig was in de middagspits!

Wanneer je voor beide dagkaarten of voor 1 dagkaart nog niet weet wanneer de treinreis gaat plaatsvinden kun je het verzilveren ook op een later moment doen, actie van de dag ns kaartjes. Partner worden Affiliates Sitemap. Wanneer de betaling is voldaan ontvang je de vouchercode in je mailbox wat te doen op eerste kerstdag rotterdam een voucher voor die heerlijke zomerse traktatie.

Wanneer en in welke treinen te gebruiken De gratis reisdag valt dit jaar op zondag 2 april!

Verlopen Goedkope Treinkaartjes

Ik ga zaterdag naar zaandam en de zondag terug. Zelf ook gekocht. Voornamelijk reisproducten als de enkele reis, NS dagkaart of dagretour zijn met korting verkrijgbaar.

Nog goedkoper tegen inlevering van spaarpunten Wanneer je in bezit bent van een Kruidvat voordeelkaart kun je nog goedkoper dit treinkaartje van Kruidvat aanschaffen. De kaartjes zijn alleen te koop in de Etos winkels. Hiervoor maakt u gebruik van het onderstaande stappenplan.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.09.2019 13:52 Zaki:
Ik heb net van die treinkaartjes besteld en betaald, maar ik heb geen mail met de codes ontvangen!