Thaise groene curry pakket albert heijn

Datum van publicatie: 25.09.2019

Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Klik op de link in de sms om meteen in te loggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. E-mail Adres wordt niet getoond. Voeg de groene currypasta toe en bak 2 minuten op middelhoge temperatuur.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Toon meer. Inhoud 1 puntpaprika 1 courgette 1 midi komkommer 1 winterpeen 2 tomaten 1 rode ui 1 rode peper zakje groene currypasta pakje kokosmelk Zelf toevoegen: g pandan rijst 2 el zonnebloem olie g kip dij filet, in blokjes Bereiden: 1.

Halveer de peper, verwijder eventueel de zaadjes en hak de peper fijn.

Dit laten we 2 minuten meebakken, thaise groene curry pakket albert heijn. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in De porties waren erg ruim. Ik was veel te druk bezig met dingen in de pan gooien, roeren en kijken hoe lang het nog moest. Tja ik vind altijd met dit soort pakketten dat het een aftreksel is van het orgineel en dat het orgineel nooit te evenaren is met de producten van Appie. Lekker makkelijk dus. Lijst legen.

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Ik houd wel van pittig, maar niet van eten waar me de vlammen van uitslaan. Ik koop nooit geen pakjes of zakjes, er zit toch een zakje bij?

Ingrediënten

Deze week zijn de verspakketten in de aanbieding bij Albert Heijn, dus een goede gelegenheid om weer eens iets nieuws uit te proberen. Ach, als het maar lekker is. Zelf hoef je alleen nog maar kipfilet pandan rijst en zonnebloem olie toe te voegen.

Was de saus niet zo als je dacht of de combinatie van de groente…. Het ziet er inderdaad niet echt smakelijk uit! Pagina toevoegen aan collectie ×. Je reageert onder je Twitter account.

  • Als laatste voegen we de kokosmelk toe.
  • Ik koop liever losse groente en bedenk zelf wat ik bij elkaar doe. Dus dat heb ik maar aangehouden.

Laat me beginnen met te zeggen dat het klaarmaken van dit gerecht een hele uitdaging was. Lees ook mijn post over het verspakket dat ik kocht bij de Thaise groene curry pakket albert heijn. Welkom op mijn post. Ben zeker fan van dit verspakket. Dan kun je de kruiden ook afstemmen op je eigen smaak.

Ik houd wel van pittig, maar niet van eten waar me de vlammen van uitslaan.

Omschrijving

Lees meer. Word lid en samen verhogen we continu de kwaliteit van alle posts op Yoors. Ik heb zelf alleen nog maar één keer het soeppakket van de Lidl tomatensoep geprobeerd en dat beviel me wel goed. Het was prima te eten, maar mijn conclusie is wel:.

Daarom koop ik het al niet! Ik heb zelf van de Lidl een paar lekkere geprobeerd. Zo heb je altijd een bijzondere maaltijd paraat, met lekkere ingredinten en veel groente. Aanraden vraag je, nou de Thaise Groene Curry. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle functies van AH-Boodschappen weergeven en andere moderne sites.

Follow on WordPress.

Effectief boodschappen doen #Faal!

Toen ik zag dat het pakket ook nog eens in de aanbieding was, heb ik maar besloten het eens te proberen. Misschien volgende keer toch maar eentje meenemen. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en stoof het gerecht afgedekt op lage temperatuur in 10 minuten gaar. Het zal best makkelijk zijn als je geen recept hebt, want die zit er natuurlijk bij, maar verder zou ik het gewoon los kopen.

  • Dit wordt enkele malen per dag ververst.
  • Pel en snipper de ui.
  • Al ziet het er op de verpakkingen altijd mooier uit dan het resultaat op je bord.
  • Zo heb je altijd een bijzondere maaltijd paraat, met lekkere ingrediënten en veel groente.

Geproduceerd in: Nederland. Zelf was ik er nooit opgekomen, probeer het opnieuw. Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. E-mail-controle mislukt, had nog nooit meiknol klaargemaakt. Het is wel erg lekker. Kun je me er eentje aanraden. Ik hoor en lees ook hier weer verschillende meningen erover. Lijst legen.

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Het was prima te eten, maar mijn conclusie is wel:. Die vind ik heel lekker. Bij AH-Boodschappen doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is.

Ik koop liever losse groente en bedenk zelf wat ik bij elkaar doe. Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Mamablog: Als je kindje ziek is… .

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.09.2019 05:25 Dicky:
Gebruik Inhoud 1 puntpaprika 1 courgette 1 midi komkommer 1 winterpeen 2 tomaten 1 rode ui 1 rode peper zakje groene currypasta pakje kokosmelk Zelf toevoegen: g pandan rijst 2 el zonnebloem olie g kip dij filet, in blokjes Bereiden: 1.

01.10.2019 21:38 Frank:
We hebben daarom slechts gram basmatirijst en gram kippenblokjes toegevoegd en niet elk gram zoals aangegeven op de verpakking.