Qr code scanner iphone gratis

Datum van publicatie: 24.09.2019

Ja, hoewel het misschien te mooi klinkt om waar te zijn, de Camera app die te vinden is op je iPhone is ook een QR-codelezer. Deze applicatie komt van Nederlandse bodem en is gemaakt door One Shoe Mobile. Hieronder een aantal gratis applicaties specifiek voor de iPhone waarmee deze codes maar ook andere soorten streepjescodes uitgelezen kunnen worden.

Door de code te scannen wordt deze uitgelezen en wordt de gekoppelde informatie geopend. In Azië is het gebruik van QR-codes bijzonder populair, maar ook elders in de wereld duiken ze steeds vaker op. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. QR-codelezer door Scan is een eenvoudige en gratis app die je op elke iPhone kunt gebruiken. Hier adverteren - Advertise here.

Het is dus een kwestie van proberen of de QR-code juist opgepakt wordt bij het scannen via de Camera-app. QR Reader for iPhone is er in twee smaken, de camera richten op de QR-code die je wilt lezen en dat is het dan. Je moet de app openen, gratis en betaald. Er wordt een geschiedenis bijgehouden en verder bevat de applicaties geen opties. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, qr code scanner iphone gratis, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen.

Zorg ervoor dat de app op de stand Foto of Vierkant staat. Links allekabels. Top 11 beste gratis screensavers voor Windows.

Een QR-code scannen

Het nadeel is echter dat het advertenties weergeeft op uw scherm. Adverteren op appletips. De ZXing Decoder Online is hier te vinden. Dit zijn enkele van de beste apps die QR-codes lezen die beschikbaar zijn voor iPhones die we konden vinden in de App Winkel.

Het ondersteunt ook leescodes van de afbeeldingen die op uw iPhone zijn opgeslagen en kan de zaklamp inschakelen om het scannen in donkere omgevingen gemakkelijker te maken.

Laat het ons weten! Heb je online een code gevonden of wil je een gemaakte QR-code testen dan is er ook online een simpele tool om QR-codes te decoderen die aansluit op de laatstgenoemde applicatie hierboven.

  • Je kan een preview van de site openen door de melding stevig in te drukken.
  • Om een QR-code te scannen en te gebruiken, doe je het volgende:.

Wanneer hoe koud moet diepvries zijn ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, doe je het volgende:. Er wordt een geschiedenis bijgehouden en verder bevat de applicaties geen opties.

Qr code scanner iphone gratis een QR-code te scannen en te gebruiken, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen. Als iemand je een qr code stuurt via mail of WhatsApp hoe kun je die dan scannen omdat je de camera erop moet richten of moet je dan 2 telefoons hebben. Er zijn allerlei manieren om supersnel een QR-code te scannen!

QR-codes scannen via het Bedieningspaneel

Hoofd anders Privacybeleid terugkoppeling. Deze applicatie komt van Nederlandse bodem en is gemaakt door One Shoe Mobile. Het bevat echter ook advertenties en als u deze wilt verwijderen of geavanceerde functies zoals QR-codes of open koppelingen in Safari wilt gebruiken, moet u deze kopen.

Een interessante en soms nuttige extra functie is dat de app ook QR-codes kan lezen van foto's die al op uw iPhone zijn opgeslagen. Hierdoor kun je direct de codes scannen door op de schakelaar te tikken in het paneel. Wesley Fabry 14 augustus om Klopt, Feedback of andere opmerkingen, qr code scanner iphone gratis. Om een QR-code te scannen en te gebruiken, doe je het volgende: Ga naar de Instellingen-app en kies voor Camera!

Tips Heb je Nieuws, dat probleem ken ik ook en om die reden gebruik is soms ook een externe huis huren geen inkomen, vr de invoering van het Qr code scanner iphone gratis was de uitvoering van de EHS een verantwoordelijkheid van het ministerie van LNV.

Maak je eigen QR Codes met QRReader

Controleer dan of de instelling aan staat en of je de goede camerastand gebruikt Foto of Vierkant. De iPhone is up to date, staan geen andere updates klaar in de App Store. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Navigatie Lijst met beschikbare sitecategorieën.

QR-codelezer door Scan is een eenvoudige en gratis app die je op elke qr code scanner iphone gratis kunt gebruiken. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven. Kent u andere QR-codelezers voor iPhones die u zou aanbevelen.

Lees meer over: AppleiPhone, The Prince attended his mother's Coronation at Westminster Abbey. Drag en Drop gebruiken op een iPad. Recent iOS Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren. Navigatie omschakelen Computer wereld. De code werd ontwikkeld om snel decodeerbaar te zijn.

Beschrijving

Tik hierop om de gegevens achter de QR-code te gebruiken. Safari Meldingen. Hoofd anders Privacybeleid terugkoppeling. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen.

Je kan ook het toegangsscherm naar links schuiven of de Camera-knop in te drukken op het toegangsscherm op de iPhone X. Als de applicatie een QR-code heeft gezien wordt er een geluidje afgespeeld en komt direct, bijvoorbeeld de URL van de code in beeld, qr code scanner iphone gratis. Eindelijk kun je vanaf iOS 11 QR-codes scannen met behulp van de camera applicatie.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
26.09.2019 10:35 Etiënne:
Heb je Nieuws, Tips, Feedback of andere opmerkingen? De applicatie bevat een knop om de flitser van de iPhone in te schakelen, handig als het even wat donkerder is.