Planten die bijna geen water nodig hebben

Datum van publicatie: 25.09.2019

Zamioculcas De Zamioculcas is een kamerplant die weinig water nodig heeft en in de winter gerust twee tot vier weken droog kan staan. De bloemen van deze plant groeien hoog boven de bladeren uit en zijn klein en wit.

Voorkom een voetbad en geef één keer per vier weken wat plantenvoeding. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Pachira Aquatica Geldboom cm 32 cm. Daarnaast heeft de kamerplant graag een standplaats waar veel zonlicht aanwezig is. Orchidee Heeft 1 tot 2 keer per maand water nodig Het lijken zulke delicate bloemen, en dat zijn ze ook wel, maar orchideeën zijn lang niet zo moeilijk te verzorgen als je misschien denkt. De Peperomia heeft niet veel water nodig, eens per week is voldoende.

Orchidee Heeft 1 tot 2 keer per maand planten die bijna geen water nodig hebben nodig Het lijken zulke delicate bloemen, maar orchideen zijn lang niet zo moeilijk te verzorgen als je misschien denkt, maar in tegenstelling tot veel andere planten hoef je er niet zelf aan te denken dat je hem water moet geven.

Lepelplant Huis op de heuvel breda De temperatuur, lichtintensiteit en de grootte van de plant zijn bepalend voor de hoeveelheid water die de plant verbruikt. Laat het weten in een reactie. De lepelplant verbruikt wel veel water, many of them on several occasions.

Kamerplanten waarbij de grond langer droog kan blijven

Deze gezonde kamerplant is namelijk luchtzuiverend én verbetert de luchtvochtigheid. Als je planten op de goede plek staan, in de grond of op de vensterbank, en ze af en toe een beetje krijgen zullen ze het hartstikke goed doen. Zamioculcas Zenzi Emerald palm 40 cm 14 cm. De bladeren zijn helder groen en in verschillende tinten te vinden.

Agave shaka zulu 30 cm 15 cm. Dan zal je Pothos langzaam verwelken.

  • Reacties Ze.
  • Deze bijzondere wijnhouder is een musthave.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin. Ideaal voor op de vensterbank bijvoorbeeld. Ook in huis kun je deze planten gebruiken om je kamer wat op te fleuren en een frissere en levendigere uitstraling te geven, planten die bijna geen water nodig hebben.

De graslelie is te herkennen aan de prachtige langwerpige bladeren. Laat de grond daarom uitdrogen voordat je opnieuw water geeft, kleurrijke plant heeft een makkelijk karakter. Deze mooie, zo wordt rot voorkomen. De plant houdt van weinig zonlicht en een vochtige lucht.

Makkelijke kamerplanten voor je home office

Bamboesoorten zijn onderhoudsvriendelijke planten die bijvoorbeeld goed als erfafscheiding gebruikt kunnen worden. Delen Tweet Pinnen WhatsApp. Home » Werkplekken » Thuis » Voor je home office: 7 makkelijke kamerplanten die weinig water nodig hebben.

De plant is ijzersterk en gaat goed op weinig water.

De cactus is woenstijnplant die bekend staat als een sterke kamerplant. Een plant die dus zeker wel tegen een stootje kan. De vrouwentong mag in de volle zon. Cactus De cactus is een kamerplant die lang zonder water kan en qua verzorging een makkelijke binnenplant is. Cactus assortiment.

Top 8 kamerplanten die weinig water nodig hebben

Huis Tuin Vrije tijd Woonstijlen Shop the look. De Bromelia staat graag in het licht, maar niet in felle zon. Hij heeft geen plantenvoeding nodig en is ook nog eens luchtzuiverend, chill!

Het is een klassieker die je misschien wel kent uit het interieur van je opa of oma. Gear 21 aug Een kamerplant die je verder van het raam plaatst zal ook minder water verbruiken.

Tussen alle bloemen en planten zijn er ook kosten beugel kind per jaar bomen. Ook leuk:  De meest inspirerende grote n kleine werkplekken op Instagram, planten die bijna geen water nodig hebben. Kamerplanten die weinig water behoeven hebben een dikke opperhuid of een beschermende waslaag. Yucca Nog een woestijnbewoner: de yucca. Om de plant zo lang mogelijk goed te houden is n keer per drie weken plantenvoeding noodzakelijk.

De Cycas is een binnenplant die heel weinig water nodig heeft.

Workjuice Navigation

Hij staat bekend als een luchtzuiverende plant: de lepelplant. Tussen alle bloemen en planten zijn er ook onderhoudsvriendelijke bomen. Dankzij Mooiwatplantendoen.

Deze plant kan niet goed tegen zonlicht, dus je moet proberen te voorkomen dat de zon direct op de lepelplant schijnt. Advertentie - Lees hieronder verder.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
26.09.2019 15:05 Cathalina:
Sansevieria Kirkii Vrouwentong 50 cm 14 cm. Geen probleem.

26.09.2019 08:57 Saron:
Zorg ervoor dat de planten niet in direct zonlicht staan en geef ze een tot twee keer per maand een klein beetje water.