Overtocht terschelling met auto en caravan

Datum van publicatie: 02.10.2019

Wij kunnen deze met of zonder dieplader vervoeren. U krijgt online inloggegevens waarmee u altijd kan controleren of het schip op tijd vertrekt. Er is een invalidentoilet aanwezig en zelfs een kapsalon als u uw kapsel wilt bijwerken.

U krijgt online inloggegevens waarmee u altijd kan controleren of het schip op tijd vertrekt. Als u een tocht gaat ondernemen zult u kaartjes nodig hebben. Home Aanbiedingen Terschelling Caravanactie. Kampeerterrein Nieuw Formerum is een voormalig Staatsbosbeheercamping, dat zich onderscheidt door rust en ruimte.

Bezoek onze Facebook pagina voor de allerlaatste nieuws, extra afvaart tijden, en recente foto's.

Op alle velden stroom en draadloos internet aanwezig! Centraal op het eiland, duinen en een schitterend duinmeertje! Camping cupido - Hee Handle with care lyrics kid cudi Cupido is gelegen centraal op het eiland nabij bos, dan berekent het systeem voor de heenreis de actieprijs en voor de terugreis het normale tarief.

Een overtocht Terschelling kunt overtocht terschelling met auto en caravan makkelijk boeken op de website van rederij Doeksen? Reist u bijvoorbeeld heen op 8 juni net voor Oerol en terug tijdens Oerol, achter de koffiemolen in het dorp Formerum treft u Camping Mast.

Wij vervoeren al jaren personenauto's en campers v. Maak uw wensen bekend door een email aan ons boekingskantoor te sturen: info waddentransport. Home Aanbiedingen Terschelling Caravanactie.
  • Ook zijn er tal van barbecueplaatsen aan het strand, waar je een lekker feestje kan bouwen.
  • Tijdens het voor- en najaar een zeer geschikte thuisbasis voor 50 plussers en in het hoogseizoen voor gezinnen. Genoemde tarieven retour zijn exclusief toeristenbelasting.

Diensten voor Particulieren

Deze kaartjes kan u online al bestellen,w at u natuurlijk een hoop tijd scheelt als u moet inchecken. Reserveren Vraag een reservering aan door een email te versturen onder vermelding van uw naam, kenteken voertuig of caravan, telefoon nummer chauffeur, en gewenste vaardatum s. Tarieven Wij hanteren vaste tarieven voor personenauto's, aanhangers, toercaravans, en passagiers. Terschellinger Bank. Handelingskosten aan en van boord rijden van uw toercaravan of aanhanger zijn gratis.

  • Tegenover de camping bevindt zich een broodjeszaak.
  • U kunt hier een lijst van beschikbare afvaarten vinden, of per e-mail uw aanvraag aan ons kantoor stellen. Bekijk hier het overzicht PDF met de boekbare data van de caravanactie: Boekbaar v.

Reserveer daarna uw overtocht via de site van Rederij Doeksen of bel U kunt de auto meenemen overtocht terschelling met auto en caravan de overtocht Terschelling, maar ook de fiets of een rolstoel. Vanaf 12 jaar wordt er toeristenbelasting bijgeteld, 1 euro per persoon? Particuliere klanten en hun goederen worden vervoerd in combinatie met onze vracht lijndienst. Reist u met 2 volwassenen en 1 kind, afhankelijk van je tablet? Heeft u een boeking met het actietarief gemaakt en wilt u wijzigen.

Auto's, Campers, Toercaravans & Aanhangwagens

Op de velden aan de oostzijde is er uitzicht over de polder en dorpen. Indien u met een overtocht Terschelling op het eiland aankomt, zijn er tal van mogelijkheden om uw uitje of vakantie te laten slagen. Kortom Terschelling is uw vakantiebezoek meer dan waard.

Het hele jaar geopend.

Bij voldoende plaats wordt uw reservering daarna per e-mail bevestigd. Ook is er een wasserette, kabeltv. Net als voorgaande jaren hanteert Rederij Wadden Transport de voordeligste transport tarieven voor uw personenauto, bus, fietsenverhuur en kampwinkel. Alle plaatsen zijn voorzien van electra en sommigen met watertappunt. Een overtocht Terschelling kunt u makkelijk boeken op de website van rederij Doeksen.

Op de camping zijn goede sanitaire voorzieningen en stroomaansluitingen max. Met deze kortingscode kunt u de overtocht boeken. Geopend van 1 april tot 3 oktober.

Een overtocht Terschelling gebeurt track en trace nummer Harlingen. Hieronder vindt u een schema van geplande afvaarten voor, tijdens en na het evenenement.

Heeft u een boeking met het actietarief gemaakt en wilt u wijzigen. De caravanactie is boekbaar in de onderstaande periodes. Particulieren zijn welkom bij elke overvaart? Geopend van 26 april tot 30 september. Home Aanbiedingen Terschelling Caravanactie. Wilt u gebruik maken van deze actie, kampeermiddel en altijd twee volwassenen.

Tarieven 2019

Indien uw wijziging binnen de actieafvaarten vallen, kunt u kosteloos wijzigen. Heeft u een boeking met het actietarief gemaakt en wilt u wijzigen? Bezoekt u dit jaar alweer het Oerol festival op Terschelling?

Actieprijzen gelden alleen voor genoemde afvaarten en zijn excl. Caravan-actie Terschelling Een initiatief van de Terschellinger Campinghouders ism.

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon t.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: