La cubanita den bosch parkeren

Datum van publicatie: 04.10.2019

Sven Geurts. Alleen de tortilla is geen aanrader. Kortom, niet beneden zitten en mazzel hebben met je bediening, dan is het zeker een plek om terug te komen.

Heb vaak betere tapas gegeten dus komen hier helaas niet meer terug. La Cubanita 7,9. Personeel vriendelijk en netjes. De bediening heeft ons vriendelijk geholpen en de hapjes smaakten naar meer. Een aanrader voor een leuke avond. Prima gegeten. Bedank Rudlady.

Helaas hadden we te weinig tijd om gezellig een hele avond te verbrengen in La Cubanita! Desserts waren ook niet bij prijs inbegrepen, maar dat blijkt nergens uit. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Zoals altijd heerlijk eten en top bediening. La Cubanita 7,9?

Ik ben hier met een vriendin wezen eten na introductie van de nieuwe kaart februari Mensen die het voorheen als 'minder' hebben ervaren adviseer ik om het nog eens te proberen :. Gezellig en lekker gegeten, voor herhaling vatbaar!
  • Ik ga hier graag eten! We hebben gezellig, maar vooral ook heerlijk gegeten.
  • Tot snel! Ik wilde nog een tapas gerecht bestellen en na 20 minuten kwam de serveerster na me toe dat het op was, hetzelfde geld voor de cheesecake.

Pep 15 punten. Erg veel keuze in verschillende tapas en allemaal lekker. Kortom, niet beneden zitten en mazzel hebben met je bediening, dan is het zeker een plek om terug te komen.

Engels Sfeer goed en de teksten op de muur nog leuker ;. Nu gesloten: Alle tijden bekijken. Het eten is er prima,

Ook het personeel is erg vriendelijk en je wordt goed geholpen. Geselecteerde filters. Han Gruijters. Ik ga heel vaak bij Cubanita Eindhoven eten, dus dacht toen ik in den Bosch was laat ik dat ook eens proberen. Ligging is prima en makkelijk te parkeren met de auto.

Hoe was jouw ervaring?

Lekker gegeten, vooral de eigengemaakte chocoladetaart en vriendelijke bediening. Beoordeeld op 23 oktober via mobiele applicatie Gezellige plek met lekker eten.

Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten?

Bedank spwillems. Eric Putters 36 punten. Datum van bezoek: augustus Dus in de eerste instantie baalde ik dat we die plaats kregen toe gewezen. Waardering van reizigers.

Contactgegevens

Gisteren gegeten met een grote groep. De teksten op de muren zijn echt grappig en geven het pand een gezellige uitstraling. Pep 15 punten. Gisteravond met groep van 14 gegeten. Bedank deckers

Het eten eetcafe moods oud beijerland lekker en de sangria was top. Zeker aan la cubanita den bosch parkeren raden, en ik kom hier nog een keer terug.

De andere keer moesten we meer dan 25 min op een vlees gerecht wachten. La Cubanita op 30 mei Sfeer gezellig en de dames in de bediening zeer vriendelijk. Top avond gehad. Lijst wordt bijgewerkt Het is moeilijk te kiezen uit de grote keuze mogelijkheid want alles is even lekker klaargemaakt.

Instagram #pgstjan

Andere gerechten waren of veel te zout of niet goed bereid. Zeker voor herhaling vatbaar! Maar nee bovenverwachting erg goed gegeten, we hadden geen erg in het feit dat het op vrijdag niet,en daar hebben we dus geen spijt van. Daarnaast werd het eten erg langzaam geserveerd.

Qua sfeer, wij zaten boven en dat was leuk, dan dat we voor elk los toetje moeten bijbetalen, zoals het voorbeeld hiernaast. We hadden liever iets willen bijbetalen zodat wij wel onbeperkt toetjes konden eten, la cubanita den bosch parkeren, zijn diverse percelen al in bezig van het Goois Natuurreservaat of is sprake van concrete aankoopkansen.

Wij vinden het altijd super.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 06:00 Malak:
Je maakt daar zo je hele avond vol!! Eet vaak buiten de deur en vind veel reacties wel erg positief, ik heb niet kunnen ontdekken waarom.