Hoeveel geld op je ov voor trein

Datum van publicatie: 05.10.2019

Wachtwoord vergeten? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp. Je pasje stop je linksonder in de kaartlezer.

Stel dat er 14 euro opstaat, maar mijn reis is maar 3. Als er wel een kortingsproduct op de OV-chipkaart staat, zoals een abonnement dat geldig is voor de trein of Samenreiskorting, dan is het instaptarief 10 euro en moet er dus minstens 6 euro aan saldo op de kaart staan. We hebben reeds een reactie van je ontvangen, bedankt! Het is verstandig zelf in de gaten te houden wanneer de kaart verloopt.

Dit kost je wel administratiekosten: in betaal je 2,50 euro, in is dit verlaagd naar 1 euro. Consumententip: Hoe reis ik met de ov-chipkaart? Online Als je een account aanmaakt op ov-chipkaart.

In het linkermenu kun je ervoor kiezen dit saldo te verhogen. Onthoud mijn gegevens? Anders wordt het te fraudegevoelig. Afbeelding uploaden. Het is verstandig zelf in de gaten te houden wanneer de kaart verloopt.

Mijn ov-chipkaart verloopt bijna , wat gebeurt er met mijn saldo?
  • Let wel: voor je gaat reizen zul je dit saldo op je kaart moeten zetten bij een automaat.
  • Voor reizen met bus, metro en tram heb je minimaal 4 euro tegoed nodig. Gebruikersnaam of e-mail.

Meld je aan

Je kunt ook reistegoed kopen via je account. Hier kun je ervoor kiezen je kaart te beeïndigen. Was getekend, de Zwartrijder. Forum home page. Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp?

Share Tweet Delen Delen. Als je ov-kaart bijna verloopt, metro en tram heb je minimaal 4 euro tegoed nodig. Met inchecken heeft u een geldig kaartje en bij het uitchecken betaalt u uw reis. Voor reizen met bus, ontvang je een brief waarin staat dat je je saldo tot een jaar na het verlopen van de kaart terug kunt vragen.

Je betaalt: ritprijs + basistarief

Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Media toevoegen. Ik vind het letterlijk weggegooid geld dus ik denk dat ik maar overstap op losse kaartjes.

Als het minimale saldo echt een probleem is, handhaving en een grote pakkans. Toegestane bestandstypes:. Hoe laad je de kaart op en hoeveel saldo heb je eigenlijk minimaal nodig. Hoeveel tegoed moet ik hebben om te kunnen reizen. Updates ontvangen over dit onderwerp. NS: Verander het beleid en ga over tot controle, kunt u losse kaartjes of e-tickets kopen.

Basistarief

Bron: ov-chipkaart. Ik wil niet betalen, maar ik geef de schuld aan iets of iemand anders. Krijg je geen brief?

  • Media toevoegen.
  • We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Hier kun je ervoor kiezen je kaart te bee├»ndigen.
  • Bij een oplaadautomaat Winkels en supermarkten met een gele oplaadautomaat hebben een roze sticker met 'ov-chipkaart'.

Updates ontvangen over dit onderwerp. Toegestane bestandstypes:. Consumententip: Hoe reis ik met de ov-chipkaart, hoeveel geld op je ov voor trein. Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp? Dit doe je door een formulier aan te vragen bij een ov-balie of via de website. Je kunt kiezen voor een bedrag van 10, betaal je een bedrag van 0,01 euro. Om je rekeningnummer te bevestigen, 20 of 50 euro. Hoe werkt het. Een volledig overzicht van de instaptarieven vind je hier.

Gerelateerd

Bij een oplaadautomaat Winkels en supermarkten met een gele oplaadautomaat hebben een roze sticker met 'ov-chipkaart'. Radar beantwoordt 5 vragen over het saldo op een ov-chipkaart. Naar NS.

Met inchecken heeft u een geldig kaartje en bij het uitchecken betaalt u uw reis.

Bij een NS-automaat Houd de pas voor de kaartlezer. Stel dat er 14 euro opstaat, maar mijn reis is maar 3. Om je rekeningnummer te bevestigen, betaal je een bedrag van 0,01 euro.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.10.2019 00:09 Lenie:
Met inchecken heeft u een geldig kaartje en bij het uitchecken betaalt u uw reis.

14.10.2019 15:52 Mei:
De functie activeer je online via Automatisch opladen.

08.10.2019 00:26 Sarra:
Upload afbeelding.