Het vakantiespel alphen aan den rijn

Datum van publicatie: 05.10.2019

Met hun hulp kunnen we elk jaar weer het VakantieSpel organiseren! Esports Game Arena Raadhuisstraat

Geef je nog snel op! Van wie zou die zijn? Vanmiddag heeft Fuifje de hulp ingeroepen van professor Tijd om de oorkonde te vinden. Meer informatie over het VakantieSpel op www. Na de felicitaties van de vrijwilligers, Fuifje, de burgemeester en nog veel meer mensen, heeft acteur Fabian Jansen ook een felicitatie gemaakt, want ook hij heeft meegedaan aan het VakantieSpel!

Het maximaal aantal deelnemers werd snel bereikt. Van harte gefeliciteerd, Jochem! Culinair Alphen Aarplein. Ook vandaag weer een felicitatie en deze keer van een magische groep. Geef je dus snel op. Ben je op de maandag van het VakantieSpel minimaal 15 jaar. Er wordt weer druk geklust en geverfd voor het aankomende VakantieSpel.

Supermarkt Albert Heijn blijft minimaal nog één jaar in winkelcentrum De Ridderhof. Op basis van de reservelijst worden plekken die beschikbaar komen uitgegeven.

Eerdere berichten

En die wilden we jullie niet onthouden! De belangstelling bleek net als voorgaande jaren groot. LIJN 75 Olympiaweg 2a. Zowel Mieke als Frenk zijn actief binnen de Feest Commissie en organiseren onder andere de avonden voor de vrijwilligers tijdens het VakantieSpel.

De inschrijving begint op 6 april om

Inschrijven voor vrijwilligers is mogelijk vanaf zaterdag 7 april om Mail hierover naar [email protected] Word jij onze nieuwe hoofdsponsor. Naast kleurtroepen kunnen we ook altijd nog algemene stafleden gebruiken. Met dank aan HuurMaat Machines Gereedschap Steigers Hoogwerkers hebben we elk jaar aggregaten voor de luchtkussens, niet het vakantiespel alphen aan den rijn onbelangrijk, Nederland, gezinsvoogd (als in beeld en het behandelteam van de aanstaande moederouderskind binnen het AMC?

Vanwege de tropische temperaturen heeft leen bakker alkmaar zondag open organisatie besloten om vanmiddag watersproeiers in te zetten.

Geef je snel op.

Huisdiergeheimen 2 3D

Alvast heel veel plezier voor iedereen die morgen begint aan de Avondvierdaagse ! Zien wij jullie tijdens het VakantieSpel? Het leukste kinderfeestje van Alphen! Leverde een hoop mooie en praktische inzichten op!

Tijd voor de feestavond. Je hebt vorig jaar je VOG al getoond en hoeft verder geen actie te ondernemen. Want: geen oorkonde is geen vuurwerk. Leverde een hoop mooie en praktische inzichten op. Die wil jij toch ook.

Openingstijden

Jeroen helpt al meerdere jaren bij het Vakantiespel mee als vrijwilliger. Dit wil je niet missen! En binnen de redactie hebben we ook een vacature! Opgeven voor kleurtroep kan tot en met 28 mei!

Willen samsung galaxy s advance back cover flipkart ook zo graag nog een keer de vrijdagavond van het VakantieSpel beleven.

Ouders: hebben jullie je al opgegeven als staflid. Via de Facebookpagina van De Beren Alphen aan den Rijn maak je tot en met woensdag kans op kaarten voor dit toffe feest. LIJN 75 Olympiaweg 2a, het vakantiespel alphen aan den rijn. Van harte gefeliciteerd, vandaag een heisessie met een aantal leden van de Club van 40 over het werven en behouden van onze vrijwilligers.

Whatsapp ons. Dat is er dus wel. Aannemingsbedrijf G. Omdat er altijd iets beter kan in een organisatie als de onze, Jochem. Via de mail volgt per plek een unieke link waar de gegevens ingevuld worden.

In twintig minuten uitverkocht

Omdat er altijd iets beter kan in een organisatie als de onze, vandaag een heisessie met een aantal leden van de Club van 40 over het werven en behouden van onze vrijwilligers. Het is dan ook handig om eerst ervaring hiervoor op te doen als leiding of staflid. Lunch: neem elke dag je eigen lunch mee en genoeg te drinken.

Zowel Mieke als Frenk zijn actief binnen de Feest Commissie en organiseren onder andere de avonden voor de vrijwilligers tijdens het VakantieSpel. Aanstaande zaterdag start de inschrijving voor de deelnemers. Plaats ze dan in de reacties hieronder. We kunnen altijd hulp gebruiken tijdens het VakantieSpel.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: