Cadeautje voor de juf zelf maken

Datum van publicatie: 05.10.2019

Al eerder schreef ik over dit onderwerp en het feit dat Bloempotjes met krijt beschreven.

Laat de kinderen geen tekeningen maar, maar laat ze met zwarte stift op witte hartjes een persoonlijke boodschap schrijven voor de juf. Het is alweer bijna zomervakantie, wat zijn alle kids er aan toe.

Bord met alle bengeltjes uit de klas Nog een bordcadeau, maar dan met een tekening van alle bengeltjes uit de klas. Dit soort tassen kan je gewoon bestellen. Pot met Chokotoff: voor de tofste juf of meester Koop een glazen pot of gebruik een conservenpot of plastic verpakking.

Hoe leuk is dit zelfgemaakte juffencadeau? Die dan uiteraard op was.

Thanks for making me a smartie. Gaaf cadeau. Kleine potjes gevuld met lekkers Je kunt ook meerdere kleine potjes kopen en deze vullen met wat lekkers. Hou je van handletteren. Best gelezen blogs.

Ook super leuk om als bedankje te geven natuurlijk.

Naar de film en nog even een selfie scoren met Enzo Knol Joyce van de Pas - 20 augustus 0. Sterker nog… er zijn kinderen die nu al bijna vakantie hebben, zoals onder andere mijn bloedeigen puber. Doe het daarna 25 minuten in de oven op graden Celsius. Een leuk notitieblok klembord vind je bij de Hema voor een paar centen. Wat leuk dat je ons notitieboekje in jouw overzicht gezet hebt!

Check de Dyson V6 Matress. Knip uit groen papier blaadjes voor bovenop de ananas en plak deze vast. Corrien maakte stekjes van de pannenkoekplant. Password recovery.

Is het te laat om de hele klas te mobiliseren.

Blog voor ondernemende moeders en mama's in spe

Een luiertaart maken, wie had ooit gedacht dat we dat nog eens zelf zouden doen ;. Over ons Ons team In de media Privacyverklaring Disclaimer. Verzamel van alle kinderen uit de klas een foto.

Fotolijst met teksten van de kinderen uit de klas Bijna hetzelfde cadeautje voor de juf zelf maken als nummer Met wat touw, lijm en een watervaste stift kom je al een heel eind.

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Leuk om te zien hoe kinderen zo vroeg al met dit soort leuke dingen bezig zijn. Get help. Zeep om je handen te wassen.

Leuk notitieboekje maken.

1. Glazen pot of mason jar of met noten: juf, ik heb genoten

Doe een bos mooie bloemen in de vaas en doe nog een mooie strik met kaartje om de vaas met potloden. Fotolijst met teksten van de kinderen uit de klas Bijna hetzelfde cadeau als nummer Is het te laat om de hele klas te mobiliseren?

Mijn dochter is op school ook heel druk bezig met het maken van cadeaus voor de juf. Koop een wit schort en  laat alle kinderen uit de klas met verf een handafdruk erop zetten.

  • Corrien maakte stekjes van de pannenkoekplant.
  • Koop een fotolijst en knip kleine hartjes uit papier.
  • Schrijf op de plantengieter de tekst: juf, bedankt je mij hebt helpen groeien dit schooljaar of de afgelopen jaren.
  • Dit soort tassen kan je gewoon bestellen.

Naar de film en nog even een selfie scoren met Enzo Knol Joyce van de Pas - 20 augustus 0. Op naar een nieuw hoofdstuk. Heb de blog opgeslagen, maar ik laat er in dit artikel nog niets over los. Ieder stukje schocolade heeft een apart bedankje. Ik heb al gespiekt wat het gaat worden, dit jaar gaat cadeautje voor de juf zelf maken meer lukken maar volgend jaar wel.

Agenda kids uitjes en festivals. Gezond cadeautje voor de juf.

Pot met beautyproducten: home spa voor de juf Ook bij dit DIY juffencadeau kun je een glazen pot kopen of een lege conservenpot gebruiken. Schoolspullen van de Hema. Als je voor juffendag of meestersdag iets leuks gemaakt heb dan ontvang ik het natuurlijk ook graag!

Glazen pot of mason jar of met noten: juf, ik heb genoten Koop een glazen pot of mason jar of gebruik desnoods een pot waar groenten of appelmoes in heeft gezeten wel even goed afwassen en vul deze met lekkere noten.

Een leuk notitieblok klembord vind je bij de Hema voor een paar centen. Bedankt juf.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.10.2019 18:50 Nuh:
Corrien pakte voor de verschillende juffen en meesters de chocolade van Tony Chocolonely in, met een mooi kaartje erbij, dat ziet er ook super cute uit.

15.10.2019 02:33 Gepke:
Gelukkig maar, want zoonlief maakt daar maar al te graag gebruik van En laat ze natuurlijk ook hun naam erbij zetten.