Zoover camping de meidoorn sluis

Datum van publicatie: 03.10.2019

Van de camping verwachtten we rust, hygiëne en vriendelijkheid van de uitbaters. Lekker dicht bij Sluis en toch heerlijk rustig.

In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Klik hier voor meer informatie. Gereisd Met oudere kinderen in mei Nuttige review 0. Kempingi Sluis. Zoover Eigenaren informatie.

Filter op! U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. Camping de Meidoorn is een mooie camping van eerlijke en klantvriendelijke eigenaren? Side Star Beach. Sitemap Disclaimer Privacy en cookiebeleid.

Foto's van de camping. Spijtig genoeg niet langer kunnen blijven wegens het slechte weer. Inspecteur Dhr.

Zeer leuke camping met uitermate vriendelijke uitbaters. Thuis Erik de camping eigenaar gebeld dat we vroeg vertrokken waren en die week niet meer terug kwamen. Zeer stille camping goed om uit te rusten, stad Sluis 1 km. Eigenaar heeft leuke streekbiertjes in het assortiment. Ideaal gelegen voor een lekker etentje, een tea room en een terrasje in het hartje van Sluis op slechts 1 km daar vandaan.

Wij voelden ons meteen thuis. Van de camping verwachtten we rust, hygine en vriendelijkheid van de uitbaters. Hij vroeg gelijk op ons rekeningnummer om geld terug te storten. Registreer zoover camping de meidoorn sluis nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Voor onze kleindochter een ideale camping met een paar speelpleintjes om te ravotten.

Camping de aerdtse wacht zoover belgie

Sluis is een heel leuk, gezellig stadje. Dat kan telefonisch: door de week tot Lekker dicht bij Sluis en toch heerlijk rustig. Proper sanitair.

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Wij voelden ons meteen thuis. Thuis Erik gebeld om te zeggen dan we weg waren. Aanrader De Heij ,  Een Camping om zeker nog eens terug te komen Rustige camping uitgebaat zoover camping de meidoorn sluis hele vriendelijke mensen?

Foto's van de camping.

43 opinie Kemping De Meidoorn

Prachtige camping, een aanrader Martell Brandwijk ,  Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping. Grand Park Lara.

Wij komen er een paar keer per jaar en gaan er nog jaren terugkeren. Al met al een fikse aanrader Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier, zoover camping de meidoorn sluis. De camping beschikt over een speeltuin en sportterrein. Een warm onthaal door de eigenaren op een rustige camping. Bent u de eigenaar. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan voorzieningen en andere aandachtspunten! Buitengewoon vriendelijke en gastvrije ontvangst op een gewoon keurige camping.

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag!

Algemene informatie

Limak Lara de Luxe Resort. Gran Canaria. Zelandia prowincja.

Leuke ontvangst door eigenaar Erik. Gemiddelde beoordeling: 8,1. Een warm onthaal door de eigenaren op een rustige camping. Bestemmingen Accommodaties Vakanties Blog.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: