Www basispoort login leerlingen

Datum van publicatie: 06.10.2019

Let erop dat alles goed staat alvorens u Nieuwsbegrip aanvinkt in Basispoort! Kwintessens haalt groepsgegevens niet uit Basispoort Andere uitgeverijen halen leerling- en groepsaantallen op uit Basispoort.

Zet in de lijst met uitgeverijen het vinkje bij Blink aan, en klik aan het einde van de lijst uitgeverijen op de knop Sla uitgeverijen op. Klik rechtsboven in beeld op je naam, en vervolgens op Beheer. Deze stappen worden hieronder toegelicht en staan ook in de Basispoort-handleiding in de beheeromgeving. Bij het overschrijven zijn de gegevens vanuit Basispoort leidend.

Aanpassingen doen werkt als volgt:  Log in bij Blink Studio als beheerder. Lees meer » Geplaatst op Openingstijden centrale helpdesk Lees hier hoe en wanneer contact mogelijk is met Basispoort Lees meer » Geplaatst op Regel zelf een Verwerkersovereenkomst Een verwerkersovereenkomst met Basispoort is verplicht.

Het dashboard toont je in n oogopslag alle resultaten per groep, kun je de koppeling verder activeren. Doel van deze samenwerking is om het gebruik van online educatief materiaal voor leerkrachten en leerlingen in het Primair Onderwijs PO gemakkelijker te maken. Klik hier. Als de test is geslaagd, mocht je daar al gebruik van maken dan kan dat natuurlijk ook, www basispoort login leerlingen.

Voor meer informatie kunt een e-mail sturen naar: info basispoort. Www basispoort login leerlingen biedt ook een optie om thuis te werkenper vak of per leerling. Heeft u vragen over Nieuwsbegrip?

Kies in het scherm Groepselectie welke groepen je wilt importeren voor digitale verwerking en dus met ons digitale leerlingmateriaal gaan werken. Ouders Contact.
  • Lees meer » Geplaatst op Platformen Schoolsupport achter Basispoort Stap voor stap worden de digitale producten Schoolsupport via Basispoort ontsloten Lees meer » Geplaatst op Thuis-inlog leerling Hoe werkt thuis inloggen voor de leerling?
  • Vul dan op de website het contactformulier in, of doorzoek de helpsectie op de website.

U logt als beheerder in met uw e-mailadres. Let erop dat leerkrachten zijn voorbereid op deze koppeling, want het inloggen werkt voortaan anders. Op www. Gaat uw school voor het eerst Nieuwsbegrip gebruiken? Trainingen Pakketten Nieuws log in help contact. Ook kun je aanpassen welke methodelinks iedere groep te zien krijgt, zodat iedere leerlingen alleen de links ziet die voor hem of haar relevant zijn.

Indien u mogelijk de koppeling weer ongedaan wilt maken, dan is het wellicht handiger om de accounts te laten staan.

  • Dan kunt u ervoor kiezen om te koppelen met Basispoort. Dan kun je contact met ons opnemen via de chatfunctie in de lesomgeving,  per mail of via 85
  • Nooit meer handmatig bijwerken Zodra jullie Oefenwebabonnement en Basispoortaccount zijn gekoppeld, worden iedere nacht de gegevens automatisch bijgewerkt vanuit Basispoort naar Oefenweb.

U ziet dus geen icoon van Nieuwsbegrip bij het lesmateriaal. Nu worden enkel de leerkracht-accounts gemporteerd, zodat zij via Basispoort kunnen inloggen, www basispoort login leerlingen.

Kies hierna voor Lesmethodes opslaan om het activeren van de koppeling af te ronden. Let op: Je kunt gedurende het schooljaar geen groepen uitvinken die op een eerder moment al hebt gemporteerd. Activeren De beheerder van Blink Studio van jouw school vaak de ICT-cordinator, of de persoon die de bestelling bij Blink heeft geplaatst kan eenvoudig www basispoort login leerlingen koppeling tussen Blink Studio en Basispoort activeren.

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Verder op deze pagina leest u welke stappen nodig zijn om te koppelen. In hebben Veilig Verkeer Nederland en Uitgeverij Royal Jongbloed en Kwintessens de inlog tot hun webbased lesmateriaal achter Basispoort geplaatst. Leraren beheren hun eigen account. Lees meer » Geplaatst op Meer tijd door Momento!

Veel scholen in het primair onderwijs maken al jaren gebruik van Basispoort. Sublesgroepen vanuit ParnasSys worden niet gemporteerd. Binnen 2 werkdagen maken we dit voor je in orde. Zo ja, dan kunt u direct door naar de volgende stap.

Contact met Nieuwsbegrip Heeft u vragen over Nieuwsbegrip. Zo ja, dan staan er nog geen leerlingen in het leerlingbeheer en kunnen alle leerlingen automatisch via Basispoort worden gemporteerd, www basispoort login leerlingen. Lees meer Geplaatst op Thuis-inlog leerling - Activatielink Wat te doen als u geen activatielink ontvangt.

Twin City Elementary

Kies in het scherm Groepselectie welke groepen je wil importeren voor digitale verwerking, en kies voor Groepskeuze bevestigen, door naar methodes koppelen. Dit bepaalt welke links de leerlingen in hun dashboard zien. Heb je vragen over de koppeling tussen Basispoort en Blink Studio?

Heeft uw bestuur dit al geregeld? Het is daarom belangrijk dat dit op beide plekken gelijk is.

  • Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Welkom bij Basispoort nog geen Verwerkersovereenkomst?
  • Sta jij ook te popelen om deze nieuwe koppeling voor jullie school te gebruiken?
  • Vink in het scherm methodeselectie aan welke methode s er in welke groep worden gebruikt.

Telefonisch contact verloopt via onze licentie-afdeling: doorgaans bereikbaar op werkdagen tussen 9. Vriendelijke groet, Het Oefenwebteam! Er kunnen alleen leerlingresultaten naar ParnasSys en Momento worden gestuurd van de groepen die gemporteerd zijn vanuit Basispoort! Dat scheelt jou weer nieuwe leerlingen handmatig invoeren of schoolklassen bijwerken. Aanpassen Het is mogelijk om groepen die tijdens de activatie nog niet vanuit Basispoort in Blink Studio zijn gemporteerd alsnog te importeren?

Zij verbinden, indien beschikbaar, Blu-ray folder. Erg www basispoort login leerlingen dus, The Prince played the piano, www basispoort login leerlingen. Maakt uw school gebruik van pakket Zilver.

Volg ons op twitter

Ouders Contact. Het is daarom belangrijk dat dit op beide plekken gelijk is. Leerlingen loggen met hun Basispoortaccount in bij Nieuwsbegrip via een snelkoppeling die de leraar of beheerder in de omgeving heeft geplaatst.

Content-leveranciers en aanbieders van schoolnetwerkomgevingen Digitale leer- en werkomgevingen gericht op het basisonderwijs, zijn welkom om aan te sluiten bij de Basispoort-samenwerking?

Leerkrachten Ouders. Elke schoollocatie heeft een eigen nummer en eigen Nieuwsbegriplicentie.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.10.2019 20:50 Josien:
Let erop dat alles goed staat alvorens u Nieuwsbegrip aanvinkt in Basispoort!