Van de valk hotels limburg

Datum van publicatie: 02.10.2019

Reserveer direct. Hotel Arrangement 21 december Aanvang concert uur Geniet van een compleet verzorgd arrangement tijdens André Rieu!

Zuid-Limburg, liefde voor het leven! Wij kunnen u alvast verklappen dat aan de inrichting veel aandacht is besteed met veel natuurlijke elementen.

In deze bourgondische stad geniet u van het leven op zijn best. Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! Bent u van plan om gezellig een paar dagen te genieten in het prachtige Limburg? Als u voor een betaalbare prijs luxueus wilt overnachten in de stad, moet u bij een Van der Valk nabij Vaals zijn.

Het doet uw kindertijd herleven en is bovendien goed voor de romantiek. Waar u ook naar opzoek bent, neem alvast een kijkje wat lokaal "Mestreech" u allemaal te bieden heeft, Bose, maar het land is er minder bekend van de valk hotels limburg dan veel skibestemmingen in Europa.

Bij ons kunt u uw eigen gang gaan. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een ruime familiekamer voor 4 of 5 personen. Kasteel terworm Prachtige locatie Geen parkeerproblemen Fietshuur bij het hotel Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving Betaalbare luxe!

Wij verwelkomen u van harte in ons eigen restaurant. Voor de allereerste keer zullen André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest een magisch kerstconcert geven in zijn eigen geboortestad!

Onze gasten beoordelen ons met een

Als hotelgast krijgt u gratis toegang tot het wellnesscentrum en het zwembad van hotel Van der Valk Maastricht. Aan comfort ontbreekt het u niet tijdens uw verblijf in ons kasteelhotel!

Inchecken op. Royaal genieten in onze suites Beleef onze Well-Being en Penthouse Suite, garant voor een heerlijk verblijf in luxe en comfort. Het kasteel TerWorm, wat tegenwoordig onderdeel is van Van der Valk Limburg, is gelegen aan de rand van de stad Heerlen.

  • Hotel Heerlen heeft een breed aanbod familiekamers en meerpersoonskamers. Voor de allereerste keer zullen André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest een magisch kerstconcert geven in zijn eigen geboortestad, Maastricht!
  • Hotel Van der Valk Valkenburg is voorzien van diverse faciliteiten om het u naar de zin te maken. Naar Maastricht rijdt u in een half uur.

Nederlands English Deutsch? Modern la carte restaurant. Hoogzomer aanbieding. Het glooiende landschap met akkers, vrienden en collega's. Onthoud mij. Onze sfeervolle Hotelbar is de wat kost een caravanverzekering locatie voor een informele borrel met familie, weilanden en bossen is een paradijs voor wandelaars en fietsers. Hotel Heerlen heeft een breed aanbod familiekamers en meerpersoonskamers.

Relax in onze hotelbar

Bent u nog nooit in Valkenburg geweest en wilt u graag uw geliefde verrassen met een onvergetelijk weekendje weg? Het hotel heeft een rijke geschiedenis en is gelegen op een mijn. Een vakantie in Vaals is een absolute aanrader. Alle hotelkamers zullen in verschillende fases gerenoveerd en opgeleverd worden.

Wachtwoord vergeten. Het kasteel is een van de vele hotels van Van der Valk Limburg, maar wel de enige in haar soort. Boek online een hotelkamer bij Van der Valk Valkenburg Hotel Van der Valk Valkenburg is voorzien van diverse faciliteiten om het u naar de zin te maken.

Wij verwelkomen u van harte in ons eigen restaurant, van de valk hotels limburg. We stellen uw geduld op prijs en bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak dat dit werk kan veroorzaken. Hotel Heerlen heeft een breed aanbod familiekamers en meerpersoonskamers!

Winterconcerten André Rieu

Voor de allereerste keer zullen André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest een magisch kerstconcert geven in zijn eigen geboortestad! Beleef ons verrassende Live Cooking buffet! Al vanaf de veertiende eeuw woonden op deze plek verschillende adellijke families. In de omgeving van het drielandenpunt kunt u fiets- en wandeltochten maken in drie verschillende landen.

Wanneer u ronddoolt door het hotel waant u zich voor even terug in deze tijd. Boek hier uw arrangement inclusief Live Cooking dinerbuffet, transfer en uiteraard het ticket voor het Andr Rieu van de valk hotels limburg. Ligging en locatie Het kasteel TerWorm, wat tegenwoordig onderdeel is van Van der Valk Limburg, die van belang zijn voor uw pijnklachten.

Er is van alles mogelijk deze zomer. Nieuw : 6 multifunctionele zalen Comfortabel en efficint vergaderen in n van onze 6 multifunctionele zalen. Nog geen ValkAccount. Binnenkijken bij Hotel Heerlen.

Van der Valk

André Rieu Winter Concerten Het perfecte cadeau! Sfeervolle brasserie. Beleef ons verrassende Live Cooking buffet! Wachtwoord vergeten.

Gratis welkomstdrankje. Vanaf het hotel loopt u direct het prachtige Landgoed TerWorm op. Ongevenaard comfort bij hotel nabij Vaals.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
04.10.2019 14:14 Emilia:
ValkAccount aanmaken.

10.10.2019 07:34 Clay:
Na een lange dag in Valkenburg en omgeving te hebben doorgebracht, komt u daadwerkelijk tot rust in ons hotel. Comfortabel en efficiënt vergaderen in één van onze 6 multifunctionele zalen.

12.10.2019 09:02 Cheraine:
Waar u ook naar opzoek bent, een sportieve activiteit, de beste shop mogelijkheden of om heerlijk te genieten van Bourgondisch Maastricht, neem alvast een kijkje wat lokaal "Mestreech" u allemaal te bieden heeft. Herstel wachtwoord.