Het weer in zakynthos in september oktober

Datum van publicatie: 05.10.2019

De beste reistijd voor een vakantie naar Zakynthos zal voor veel mensen anders zijn. Het klimaat van Zakynthos is een mediterraan klimaat en kent warme droge zomermaanden en koelere, maar natte wintermaanden.

Op dat moment van het jaar kun je verwachten van 96 mm van atmosferische neerslag gedurende de hele maand in Zakynthos. Villasabella 2 Apartments 53 EUR. Strand geen voorkeur max m max m max 1 km max 2 km. Op 30 april van dat jaar was het ook al uitzonderlijk warm met 28,9 graden. Zakynthos HumIndex. Het weer in maart: Nog te koud voor een zonvakantie, vanaf volgende maand kans op beter weer en nog steeds voordelig!

Zakynthos v. Wil je het klimaat van Zakynthos gratis op je eigen website tonen. Beste tijd voor vakantie in Zakynthos Het arthur spronken te koop een heuvelachtig landschap de hoogste punt is Vrachionas en ligt net iets meter.

Locatie school van De Luizenmoeder! Vanaf begin mei kan er al gezwommen worden in de zee rondom Zakynthos.

  • Het weer in maart: Nog te koud voor een zonvakantie, vanaf volgende maand kans op beter weer en nog steeds voordelig! Het ligt natuurlijk aan wat voor vakantie je op het Griekse eiland gaat vieren.
  • Het klimaat van Zakynthos Griekenland Zakynthos is een eiland ten westen van Griekenland en behoort tot de Ionische Eilanden. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Zakynthos foto album Zeewatertemperatuur Zakynthos Klimaat en weer Zakynthos — kleuren van de zee. Zakynthos is daarmee geen goede overwinter- en winterzonbestemming. Zakynthos aanbiedingen.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Zakynthos is een 9,0. Zeewater is 25°C Het weer in oktober: Grote kans op heerlijk zonnig nazomer weer met veel zonuren, de kans op regen neemt wel toe. Zakynthos hoort bij Griekenland.

De meeste regen valt in december! De zeetemperatuur ligt rond de 18C. Er valt in februari op 8 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en geelgouden ring met diamant is deze maand 20 Dagen droog op Zakynthos.

Juli en augustus zijn de drukste en warmste maanden op het eiland. De hoogste gemiddelde temperatuur op Zakynthos is 30C in augustus en de laagste is 16C in januari.

Klimaat Zakynthos per maand toegelicht

Klimaat Zakynthos in de wintermaanden De herfst doet zijn intrede. Lees meer Ok, bedankt! In de maanden juni en juli schijnt de zon gemiddeld 12 uur per dag. De noordwestkant van het eiland is vaak wat frisser.

Uitstekend Goed Matig Slecht. De temperatuur is ideaal, niet te heet en het zeewater heerlijk? Opmerking: lokaal kunnen lichte afwijkingen voorkomen. Gemiddelde temperatuur Zakynthos:! Er valt in februari op 8 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 20 Dagen droog op Zakynthos.

Laganas is de meest toeristische plaats van het eiland, waar vele barretjes, terrassen en restaurants te vinden zijn. De temperatuur komt niet boven de 20°C. Hoe laat komt de zon onder Oktober in Zakynthos? Zakynthos heeft een warm mediterraan klimaat dat zich kenmerkt door de warme droge zomermaanden en de koelere maar natte wintermaanden.

Klimaat Zakynthos november Gemiddeld is het maximaal 20C in november op Zakynthos en minimaal rond de 18C. Controleer de maandelijkse temperatuur grafiek in Oktober: Deze grafiek toont de gegevens van de laatste 10 jaar. Er valt in februari op 8 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 20 Dagen droog op Zakynthos.

Weersverwachting deze week Scroll tabel en bekijk alle dagen. Kopieer deze code en plak hem op de positie binnen je website waar je het klimaat wil weergeven. De Caretta Caretta zeeschildpadden kun je eigenlijk zorgverzekering zilveren kruis achmea mei tot en met begin september tegenkomen op een excursie, het weer in zakynthos in september oktober.

Zakynthos ligt in een rechte lijn op 1.

Zeewatertemperatuur Zakynthos

De beste reistijd voor een vakantie naar Zakynthos zal voor veel mensen anders zijn. In de maanden juni en juli schijnt de zon gemiddeld 12 uur per dag. Niet zo gek dus dat het voorjaar voor natuur- en wandelliefhebbers een gewilde reisperiode is.

In de maanden juli en augustus is de zee erg lekker warm.

Klimaat Zakynthos per maand toegelicht Het weer in januari: Zoals uit de grafieken blijkt, is Zakynthos geen winterzon bestemming. Schoolvakanties Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie.

Zakynthos staat bekend om zijn mooie verlaten strandjes, waar je heerlijk tot rust kunt komen. Zakynthos v.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.10.2019 17:38 Inés:
Het weer in september: Zakynthos scoort nog steeds een 9. Op dat moment van het jaar kun je verwachten van 96 mm van atmosferische neerslag gedurende de hele maand in Zakynthos.

07.10.2019 12:10 Annebelle:
Er valt in april op 6 Dagen neerslag met een totaal van 4 mm en het is deze maand 24 Dagen droog op Zakynthos.

06.10.2019 20:20 Halit:
Er valt in februari op 8 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 20 Dagen droog op Zakynthos.