De jonge haan hilversum

Datum van publicatie: 06.08.2019

Menu Ontbijt Lunch Diner tot Toen ik hier weer een opmerking over maakte deed de serveerster net of ze mij niet gehoord had.

Het voorgerecht was echt veel te veel, je had het ook als een hoofdgerecht kunnen bestellen. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

De kaart is heel beperkt geworden en daarbij was het vlees niet goed. Meer gerelateerd. Bedank Caroline S.

Op zondag 9 maart met 6 personen gegeten. Heeft dit hotel een volledige bar. Toen ik hier weer een opmerking over maakte deed de serveerster net of ze mij niet gehoord had. Er zijn weer nieuwe foto's aan onze gallerij toegevoegd. De soep was goed gevuld, de jonge haan hilversum.

Waarderingen en beoordelingen

Uitstekende bediening en prima eten. Alle restaurants in Hilversum weergeven. Van Asperen. Is dit uw vermelding? De aubergine was een zompige bedoening, compleet volgezogen met olie en geen zon gedroogd tomaatje te bekennen. Schrijf een beoordeling.

Er waren zoveel pofklanten dat de toenmalige uitbater iedere maand de bonnen maar naar de de jonge haan hilversum van de omroep bracht? Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies, de jonge haan hilversum. High tea bij Jonge Haan. De Jonge Haan is altijd vaste prik met de verjaardag van een van de vriendinnen.

Daim Sy 19 punten! Het hoofdgerecht kwam pas na ruim een uur en de bestelde vis was niet warm. Het toetje was ook enorm smakeloos. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant.

Meer informatie

Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Niet-noodzakelijke Niet-noodzakelijke. Zitruimte zitplaatsen Maximaal 80 personen in één groep. Nederlands

Alleen jammer dat de mosselen niet waren schoongemaakt. Beiden kip sat genomen. AH 20 punten. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies. Solliciteer direct en wij plannen zo spoedig mogelijk een kennismakingsgesprek met je in?

Na een goede ervaring van twee maanden geleden, hebben we t. Is dit uw vermelding? Legde de nieuwe kaart uitstekend uit, en werden meteen nieuwschierig, de twijfels die wij hadden maakte ze meer dan goed. Parkeren Eigen gratis parkeerterrein. Door het mooie weer op het prachtige terras kunnen zitten.

Ik heb nog nooit zulk onbeschoft personeel meegemaakt. Niet-noodzakelijke Niet-noodzakelijke. Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk wandelen in mechelen bovelingen laten functioneren.

Wij zullen hier niet snel meer gezellig een hapje eten. Antwoord was volmondig: 'nee'! Klik  hier  voor een routebeschrijving in Google maps. Horecabedrijven moeten aan hun gasten informatie geven over de mogelijke aanwezigheid van veertien in de wet genoemde allergenen, de jonge haan hilversum.

Meer gerelateerd

De manger had zelf niet 't lef om t op te lossen en stuurde een serveerster op ons af om 't op te lossen. Beoordeeld op 3 juli etentje met vrienden. Zeer slechte bediening. Bedank christina.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Al vele jaren een gezellig eetcafe en ooit begonnen als het omroep cafe van de Vara. Zeer slechte bediening. Als hoofdgerecht had ik bouillabaisse besteld.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: