De bank harderwijk menukaart

Datum van publicatie: 30.06.2019

Prijs kwaliteit ok. Bedankt voor je hulp!

Erg gezellig restaurant, zeer vlotte bediening! Hier al meerdere keren geweest. Weer heerlijk gegeten! Leuke gelegenheid. Schrijf een beoordeling.

De gerechten zijn een plaatje op de bank harderwijk menukaart bord en de smaken komen perfect bij elkaar. Bedank mrstoghy! Wat is het Certificaat van uitmuntendheid.

Wat mij verbaasde, was dat voor iedere klant die weg ging de deur open gedaan werd en netjes gegroet, maar dat kan hij niet. Restaurants in de buurt Bekijk alle 82 restaurants in de buurt.

Leuk vind ik de wat industriƫle aankleding. Een leuk terras onder de bomen.
  • Verse thee met echt ambachtelijke producten!
  • Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

Meer informatie

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Verse thee met echt ambachtelijke producten! Heb ook nooit ergens zo'n vol glas Martini gehad als hier. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Je kunt zien en proeven dat het personeel heel goed op z'n taak is berekend.

  • We gaan zeker terug.
  • Dirk punten. Heerlijk gegeten, fijne sfeer en super bediening.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien, de bank harderwijk menukaart. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Brasserie de Bank. Het personeel is klantvriendelijk. Maar wel alles netjes opgemaakt. Mooie aanwinst voor Harderwijk. Hier vandaag gegeten.

Hoe was jouw ervaring?

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Heel goed Prima wijnen voor een normale prijs. Mooi groot terras onder de bomen bijna aan het water.

De bediening wilde wel maar miste gewoon het stukje service. Heeft dit restaurant zitgelegenheid buiten. Welke biertjes er waren. Meer informatie. Schrijf een beoordeling.

Beoordelingen

Voor en nagerecht heerlijk, helaas was de kalfsribeye doorgeslagen. H v Hierden 40 punten. Wij gaan hier dus niet meer heen. Spaans 1.

Ja hoor dit is prima aan te raden. Ook dat proef je. Gisteravond heerlijk gegeten bij de Bank, de bank harderwijk menukaart. Op een warme zomermiddag streken een vriendin en ik neer op het mooie zijterras en vroegen om de ijskaart.

Waardering van lunch de witte gravenzande. Er wordt veel de bank harderwijk menukaart geschonken aan ieder gerecht. Achteraf bleek er daar 1 van op de drankkaart te staan. Overal tref je nog de sporen aan van het verleden: de tegels op de vloer en ook de kluis beneden. Leuke ambiance, verrassing 4 gangen menu van de chef genomen.

Contactgegevens

Profiel Lid worden. Wij hebben allebei gekozen voor een maaltijd salade. Hier wordt met passie gekookt wat terug te vinden is in de mooie eigengemaakte producten. De open keuken maakt een zeer professionele indruk.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. H van Dijk 15 punten. Lekkere koffie en de steak tartaar is heerlijk.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: