Cafe heen en weer utrecht

Datum van publicatie: 05.10.2019

Beoordelingen Ik denk het niet.

Talen Nederlands. Meer weten. Cafe De Pels. Dineren in Utrecht Zoek naar reserveringen Reserveer een tafel in Utrecht. Klik in de rechterbovenhoek van het venster op het tandwiel en vervolgens op Internetopties.

Beoordelingen filteren. Beoordeeld op 6 november. Ik ben een fan. Zijn er op deze plek of bij deze activiteit huisdieren toegestaan. Alle talen. Je zit gezellig aan de oude Toon routes.

Klik in de rechterbovenhoek van het venster op de knop met drie puntjes en vervolgens op Instellingen. Eigenlijk niets bijzonders, normaal meubilair en normale kaart maar bediening was prima, heel attent, snel en vriendelijk.

Klein cafe aan 't Wed

Werkt het? Past op je hoofd. Beoordelingen filteren. Beoordeeld op 20 augustus Gezellig en vriendelijk. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Engels Als dat het geval is, volg dan de instructies om locatievoorzieningen in te schakelen voor Safari.

  • Datum van activiteit: december Klik in het nieuwe venster op het Privacy-tabblad.
  • TripAdvisor is ingelicht.

Low Cost Private Transfer van Rotterdam Probeer de pagina eerst te verversen en opnieuw op huidige locatie te klikken. Datum van activiteit: februari Als je nog steeds problemen ondervindt, neem dan een kijkje op de cafe heen en weer utrecht voor Safari. Portugees 1! Meer beoordelingen bekijken. Klik vervolgens op Meer weergeven en zorg ervoor dat enkel het vakje met Machtigingen voor locatie aangevinkt is. Zo niet, lees dan verder voor meer instructies.

Adres Utrecht

Taal Engels. Goedkope privé transfer van Lelystad Airport Sluit het privacymenu en herlaad de pagina. Lijst wordt bijgewerkt

Klik op yelp! Vreselijk 1. DetailsOpent een popup Scoregegevens. Wordt het bij deze plek aangeraden een donatie te geven! Klik in de rechterbovenhoek van het venster op het tandwiel en vervolgens op Internetopties.

Alles is wat krap.

Meer talen. Klik bovenaan het Firefox-venster, aan de linkerkant van de adresbalk op het groene slotje. Beoordeeld op 20 augustus Gezellig en vriendelijk.

Cafe heen en weer utrecht zit gezellig aan de oude Dits is een caf, geen attractie. Goedkope priv transfer van Lelystad Airport Matig 1. Beoordeeld op 11 maart Lunch in de zon. We konden geen nauwkeurige locatie vinden. Beoordeeld op 28 september via mobiele applicatie Lekker maar duurde erg lang.

Klik op de knop Websites wissen! Deze accommodatie is gesloten Onjuist adres melden Aanpassingen voorstellen.

Scoregegevens

Gelieve onderstaande robotverificatie in te vullen. Opslaan , Opent een popup. Probeer het later opnieuw of zoek in plaats daarvan naar een stad, plaats of adres.

Openingstijden Openingstijden toevoegen! De broodjes waren wel Volledige weergave!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: