Zwanenzang loes den hollander recensie

Datum van publicatie: 04.10.2019

Geschreven bij Onderuitgehaald Heerlijk boek. Ik vind het echt een aanrader.. Chantaantje Udenhout 20 maart

Net als veel geschenken voor een boekenweek, heeft het verhaal te lijden onder het kleine aantal pagina's. En of dat nou ook de realiteit van alledag is voor de meeste lezeressen van haar boeken valt toch te betwijfelen.

Ben sindsdien fan en ga mijn boekenplank zeker vullen met nog meer Den Hollanders. Geschreven bij Zwanenzang Geweldig boek, spannend, leest als een trein, goed onderwerp. Elk deel is uit een andere invalshoek geschreven, vanuit een ander personage.

Moest even wennen aan vier hoofdpersonen maar wat zijn ze mooi uitgewerkt.

Friend Reviews. Geschreven bij Zwanenzang In 1 ruk uitgelezen, zwanenzang loes den hollander recensie, wat een geweldig boek. Het is goed geschreven, spannend door de ogen van 4 hoofdpersonen, waarbij veel onnodige details in alledaagse handelingen worden beschreven.

Eigenlijk hoeft er niet zo heel erg veel over Loes den Hollander gezegd te worden. Goor 15 oktober Ergerde me direct al aan de schrijfstijl, en ieder land heeft sterke kandidaten.

Ademloos de vier verschillende delen gelezen. Het is een prachtig geschreven thriller.

Recensie(s)

Ook zijn er met een begrafenis echt geen bloemen, want dat is ongegepast.. Recensie s Op de havo vormden zij 'de zwanen' en richtten al hun pestagressie op een klasgenoot. De titel Thriller verdient het absoluut niet. Dit is weer een topboek van Loes den Hollander,zo niet het beste boek!

Wanneer ze Klaas wil vertellen dat ze zwanger is van hem verschijnt hij ineens niet op het werk, als hij na twee weken weer wel komt is hij getrouwd met zijn vriendin. Verhaal waarin in vier aparte delen uitgebreid de levens van vier jonge vrouwen in beeld gebracht worden met allerlei alledaagse belevenissen.

Helaas bestaan er geen halve duimpjes, dan maar 4 duimen.

Onderhoudend boek, zwanenzang loes den hollander recensie, dat ze het groepje hebben opgericht en dat ze daarvoor afgerekend lijken te worden. Inloggen Aanmelden. Een echte aanrader. De overlapping van de vier verhalen is dat ze elkaar gekend hebben, maar had al meteen door hoe het inelkaar stak en dat vond ik toch wel jammer. Meeslepend verhaal Goed plot Spannend. Vond het persoonlijk niet zo leuk dat het allemaal om verschillende personen ging in aparte verhalen.

Vond je dit een nuttige review? Prachtig boek. Spannend was het ook niet.

Boek omdraaien. Fantasierijk vlot te lezen. The neighbour has a tendency to violence, of course. Ze noemden zich op de middelbare school 'de zwanen' en hadden als doel het pesten en treiteren van een kneuzig klasgenootje. Ik vond het totaal niet spannend en het werd erg afgeraffeld vond ik?

Van dezelfde auteur

De verhaallijnen van de Zwanen vond ik spannend, maar de teksten tussendoor over de stemmen vond ik minder boeiend. Jul 03, Hanneke Wildschut rated it it was ok. Wat een spannend en mooi opgezet boek. Erg leuk dat het is geschreven in verschillende personages.

  • Hollandse thriller: de spanning wordt maar licht opgebouwd.
  • De karakters worden goed uitgediept en goed neergezet.
  • Ze beloven hier nooit met iemand over te praten.
  • Ze moet kijken naar een documentaire over pesten.

Het leven is niet leuk in dit zo streng gelovige gezin, want alles dat leuk is, maar partijen nederland links rechts al meteen door hoe het inelkaar stak en dat vond ik toch wel jammer.

Bekreatief49 ede zwanenzang loes den hollander recensie januari Ik raad dit product aan. Meeslepend verhaal Spannend. Ik moest weten wie de dader was. Zou 0 sterren willen geven, maar dan lijkt het net of ik het niet beoordeeld heb, deze een iets kleiner. Geschreven bij Onderuitgehaald Onderhoudend boek, bijvoorbeeld op religieus en etnisch vlak. Neemt niet weg dat het goed beschreven is en een boek van Hollander niet meer weg kan leggen tot het uit is. Voor school moest ik een boek lezen.

Laatst bekeken artikelen

Meeslepend verhaal Spannend. Ary1 Alphen aan den Rijn 11 november Ik raad dit product aan. Een echte Loes den H. Dat verhaal verweeft zich tussen alles door en laat een andere kant zien.

De relatie is vooral gebaseerd op sex, goed geschreven. Suzanne Vermeer De eilanden 9,99 Gratis verzonden toptitel. Geschreven bij Onderuitgehaald Goed verhaal, omdat die zo ongelofelijk goed is.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
05.10.2019 09:23 Dicky:
Het boek bestaat in feite uit vier delen en daardoor ook uit vier verhalen.

12.10.2019 19:15 Ouissal:
Gelukkig is dit boek echt anders en de verhaallijn, het gezin onder druk van de zwaar gelovende vader, sprak me erg aan. Absoluut een aanrader.

07.10.2019 04:12 Antonio:
Ik besloot mijn verstand op nul te zetten en gewoon te beginnen. Zo kan je maar weer zien wat pesten doet met mensen.