Vhs omzetten naar dvd eindhoven

Datum van publicatie: 14.08.2019

Ik heb zelf onderzoek gedaan naar de beste methode en ben zo bij Hs Digital terechtgekomen. Doordat wij gebruik maken van de Muller HM73 Photo Framescanner kunnen wij uw smalfilm in verbluffende kwaliteit digitaliseren en deze vervolgens op uw harde schijf of op DvD of Blu-Ray zetten.

Geen seconde spijt van gehad. Zet mijn film om. Verras familie en bekenden met de momenten van vroeger. We hadden een spoedklus vanwege het overlijden van onze vader en we wilden enkele beelden op de crematie vertonen. Marco uit Eindhoven.

Het gevaar bestaat dat de vhs omzetten naar dvd eindhoven van uw films en videobanden hard achteruit gaat zonder dat u daar weet van heeft. Bel ons gewoon op, persoonlijke service. Maar na een bezoek en persoonlijke uitleg liet ik het met een goed gevoel achter. Gratis kopie op harddisk Geen DVD nodig. Geweldig als cadeau.

Leuk om weg te geven, nog leuker om te krijgen. Waarom kiezen voor 8millimeter.

Waarom kiezen voor 8millimeter.nl?

Beppie uit Eindhoven. Bel ons - 45 Iedereen heeft wel oude VHS banden, cameratapes of videobanden vol herinneringen.

Wij kunnen audio overzetten naar CD zodat u het audiomateriaal weer kunt afspelen. Op zaterdag zijn wij ook geopend van

Verras familie en bekenden met de momenten van vroeger. Goed persoonlijk advies en uitmuntende kwaliteit. We hebben onze oude Super 8 vhs omzetten naar dvd eindhoven laten digitaliseren en zijn super blij met het resultaat. Maar na een bezoek en persoonlijke uitleg liet ik het met een goed gevoel achter. Hij is echt van professionele kwaliteit. Ferdinand uit Eindhoven.

Persoonlijke wensen

Videobanden Door uw videobanden te digitaliseren naar DVD, legt u uw waardevolle herinneringen vast voor de toekomst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Kamera Express Fotoservice: De externe harde schijf HDD dient u zelf mee te leveren leeg. In één woord geweldig!

Kijk rustig verder op onze website. Vhs omzetten naar dvd eindhoven kunnen audio overzetten naar CD zodat u het audiomateriaal weer kunt afspelen. Bram uit Tilburg. Heel erg bedankt voor de geweldige service en het mooie resultaat en ik ga zeker in de toekomst meer zaken met u doen. Lengte van uw film in meter 15 30 45 60 75 90 Action cam Actioncam Actioncam accessoires Meer. Super kwaliteitsnelle service.

OUDE FILM DIGITALISEREN?

Beelden die vaak niet meer afgespeeld kunnen worden door gebrek aan een werkende projector. Dan geeft u goedkeuring en gaan wij voor u aan de slag. Digitaliseer uw oude films vandaag nog! Wacht niet langer en leg nu uw waardevolle momenten vast voor de toekomst. Nogmaals bedankt voor jullie werk.

Ferdinand uit Vhs omzetten naar dvd eindhoven. Bram uit Tilburg. We hebben de DVD laatst met heel de familie zitten kijken.

Wel zo logisch. Onderwaterfotografie Onderwatercamera Onderwater flitser Onderwaterbehuizing Onderwater accessoires Meer Prijs van de HDD op aanvraag. Bij HS Digital werken wij met de beste High-end technieken op het gebied van filmdigitalisatie.

Heeft u vragen.

Overzetten van videobanden, smalfilm en dia's op dvd, usb-stick of harde schijf.

Goed persoonlijk advies over nabewerkingsmogelijkheden en bestandsformaten en daarnaast gewoon een hele goede kwaliteit. Sjef uit Tilburg. Op deze site kunt u ervaren hoe wij werken, wat onze service voor u kan betekenen en vanzelfsprekend onze duidelijke prijzen.

In n woord geweldig! Nogmaals bedankt voor jullie werk. Wat leuk en ontroerend om al die herinneringen weer opnieuw mee te maken, en jezelf terug te zien als kleuter. Stuur uw films naar ons toe en u krijgt van ons een proefopname te zien voordat we aan uw opdracht beginnen, vhs omzetten naar dvd eindhoven.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.08.2019 19:43 Arenda:
Super bedankt, iedereen heeft ervan genoten.