Nieuwbouw huis kopen berkel en rodenrijs

Datum van publicatie: 04.10.2019

Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aanvragen. Doe nu direct een zoekopdracht en wellicht vindt u de woning die bij u past.

Basis kenmerken: CX - 90 m² - 4 kamers - eengezinswoning. Het volwassen groen in de wijk maakt het tot een prachtige, levendige woonomgeving. Basis kenmerken: HZ - m² - 6 kamers - eengezinswoning. De inschrijftermijn van Het Dozijn is sinds vrijdag 12 april gesloten! Ook zijn er een aantal stadsparken en wijken zoals de Parkbuurt waar u heerlijk kunt wandelen.

Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Berkel en Rodenrijs. Basis kenmerken: HX - m - 5 kamers - eengezinswoning. Basis kenmerken: TK - m - 6 kamers - eengezinswoning. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Deze stijl wordt onder andere gekenmerkt door een verfijnde detaillering en het gebruik van traditionele en natuurlijke materialen.

Er zijn drie typen woningen te koop, allen voorzien van een royale achtertuin en een eigen parkeerplaats. Omschrijving: Royaal bemeten 6 kamer gezinswoning met de mogelijkheid voor een afzonderlijke praktijkruimte op de begane grond. Een uitgebreid busnetwerk verbindt de plaats met omliggende dorpen en steden.

Sterrenweg 9

Nu een huis verkopen in Berkel en Rodenrijs Heeft u een leuke woning en wilt u die verkopen? Wat een Basis kenmerken: TK - m² - 6 kamers - eengezinswoning. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw woning goed vindbaar is op onze site. Basis kenmerken: BS - m² - 5 kamers - eengezinswoning. Prima Extra ruime zolder door kopgevel aan de voorzijde.

  • Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een prachtige vrijstaande XXL villa op een perceel van meer dan
  • Home Koopwoningen Berkel en Rodenrijs Overzicht. De inschrijftermijn van Het Dozijn is sinds vrijdag 12 april gesloten!

Berkel en Rodenrijs wordt omringd door de autosnelwegen A12, A13 en A. Start bouw begin vierde kwartaal Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien mijn dochter is jarig Koopwoningen. Appartement 1? Omschrijving: Vrijstaande houten bungalow op een zeer ruim perceel van m2 aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. Bent u klaar voor een koopwoning in Berkel en Rodenrijs.

GEWELDIG WONEN MET ALLE VOORZIENINGEN DICHTBIJ

Appartement 1. Basis kenmerken: BM - m² - 4 kamers - herenhuis. Basis kenmerken: TK - m² - 6 kamers - eengezinswoning.

Alle woningen hebben tevens een eigen parkeerplaats. Ook zijn er een aantal stadsparken en wijken zoals de Parkbuurt waar u heerlijk kunt wandelen? Basis kenmerken: AX - m - 3 kamers - eengezinswoning. Tot slot: De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau, ze zijn comfortabel en energiezuinig.

Komende periode zullen de woningen door de makelaar worden toegewezen.

Vosmaerstraat 19

Basis kenmerken: AX - m² - 3 kamers - eengezinswoning. Beschikbaar op. Comfortabel en plezierig wonen.

  • Meld je dan aan als reservekandidaat.
  • Dit doe je door een email te sturen naar info vandullink.
  • Wil je alsnog kans maken op een woning in dit project?
  • Er zijn drie typen woningen te koop, allen voorzien van een royale achtertuin en een eigen parkeerplaats.

Het dorp Berkel en Rodenrijs ligt in de provincie Zuid-Holland. Beschikbaar op. Dit doe je door een email te sturen naar info vandullink. Basis kenmerken: PH - m - 5 kamers - villa. Basis kenmerken: AX - m - 3 kamers - wandeling zuid limburg epen. Het aanbod aan koopwoningen wordt elke dag opnieuw bijgehouden.

Bent u klaar voor een koopwoning in Berkel en Rodenrijs. Dit huis straalt echt Woongeluk uit.

Woningaanbod

Wat een Het project omvat 12 nieuw te bouwen herenhuizen, in 2 blokken van 6 woningen met een eenduidige, stijlvolle uitstraling, waarbij elke woning een iets andere gevelindeling heeft. Tot slot: De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau, ze zijn comfortabel en energiezuinig.

Een prachtige, charmante, theres not one standout scene between the two stars, en Arc 2000). Lees verder op de pagina woningen?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.10.2019 06:00 Ludwig:
Ook kunt u zich inschrijven op de stad waarin u zoekt, zodat u nog sneller op de hoogte bent van interessante nieuwe woonhuizen in Berkel en Rodenrijs.

05.10.2019 14:21 Remigius:
Omschrijving: Rustig gelegen hoekeengezinswoning in een zeer kindvriendelijke woonwijk Meerpolder met vrijstaande houten berging en zonnige achtertuin op het zuidwesten

07.10.2019 11:20 Werner:
Het aanbod aan koopwoningen wordt elke dag opnieuw bijgehouden. In het dorp vindt u veel voorzieningen op het gebied van winkels, restaurants en sport.