Goede powerbank waar op letten

Datum van publicatie: 29.06.2019

Veel powerbanks hebben twee oplaadpoorten, een normale en een extra snelle. Powerbanks met een capaciteit tot 9.

Share Tweet. Het opladen van een draadloze koptelefoon of ergens anders voor? Dit is vaak te herkennen aan de aanduiding 1,0 Ampère normaal en 2,1 Ampère snel. Dan heb je namelijk niks aan een powerbank. Hieronder onze drie aanbevelingen aan de hand van deze, en andere eigenschappen. Alternatieven voor Android en iOS. Vandaag de dag zijn powerbanks volledig ingeburgerd.

Akkoord en door naar Computertotaal. Gebruik je hem maar af en toe en laad je er alleen je smartphone mee op.

Zo behoort testwinnaar Varta juist tot de middenmoot wat prijs betreft. Artikel van:. Het is dus zaak je goed te orinteren op de aankoop van een powerbank zodat deze exact aansluit op de capaciteit van je apparaat. Over Coolblue, goede powerbank waar op letten. Hoeveel capaciteit heb je nodig.

  • Met deze gratis app vind je gemakkelijk de mooiste fietstochten bij jou in de buurt.
  • Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien! Ga naar News.

Waar moet je op letten als je een powerbank wilt kopen?

Wil je de powerbank gebruiken om je smartphone op te laden tijdens het backpacken of gebruik je deze voor het opladen van je laptop tijdens het werken? Logisch, want bij intensief gebruik haalt er nagenoeg geen enkele smartphone het einde van de dag.

Duurdere merken gebruiken vaak betere materialen zoals lichtgewicht aluminium. Over Koopgids Contact Privacybeleid Sitemap. Het bedrijf meldt dat de powerbanks brandgevaarlijk zijn vanwege een risico op oververhitting en heeft ze inmiddels uit de eigen webshop gehaald.

Het is dus zaak je goed te orinteren op de aankoop van een powerbank zodat deze exact aansluit op de capaciteit van je apparaat. Home Elektronica Smartphones Koopadvies Powerbanks: overal je smartphone of tablet opladen Test Is je smartphone of tablet leeg onderweg of op vakantie! Hij is te lomp en zwaar voor in je broekzak. Hiermee kun je jouw smartphone meerdere keren opladen, goede powerbank waar op letten.

Er is een e-mail verstuurd naar. Tip Capaciteit De kracht en grootte en ook de prijs van een powerbank is afhankelijk van de capaciteit van de accu die erin zit.

Hoe wij testen

Veel powerbanks bieden een output van 5 Volt. Het is belangrijk dat je een powerbank koopt die aansluit bij wat jij nodig hebt. Tip Altijd welkom Een powerbank is een externe herlaadbare batterij. Handig bijvoorbeeld voor twee kinderen op de achterbank.

Let op: dit is een test uit. Reis je met het vliegtuig. Kies dan voor goede powerbank waar op letten Slim Power bank mAh. Lees alle tips voor de aanschaf van een powerbank Vooral op de capaciteit. Het budget voor de powerbank Het is goed om gebruik te maken van een powerbank welke betaalbaar is.

1. Hoe vaak

Bekijk onze cookiepagina. Ga naar Play. Een normale reservebatterij heeft een stroomsterkte tussen de 1 en 3,5 Ampere.

Dan is een niet al te grote powerbank het meest praktisch? Wil je hem ook gebruiken voor een Laptop. Laat het ons weten, goede powerbank waar op letten. Het budget voor de powerbank Het is goed om gebruik te maken van een powerbank welke betaalbaar is! De Power Pen van Firebox is eveneens makkelijk om mee te nemen.

Sommige powerbanks kun je laden met een hogere stroomsterkte bijv. Veel powerbanks bieden een output van 5 Volt. Share Tweet. Ook keken de onderzoekers naar de constructie en deden ze een aantal technische tests: zoals overbelasting van in- en uitgang, kortsluiting en brandbestendigheid van de behuizing.

#2 Capaciteit van de powerbank

De keuze in welke aansluitingen de powerbank heeft, is persoonlijk. De batterijindicatie zit dichtbij, maar niet direct naast de powerknop, in- en uitgangen. Deze powerbank wordt geleverd met 2 micro-USB kabels. Het belangrijkste verschil tussen verschillende powerbanks zit hem in de capaciteit.

Wachtwoord vergeten. Voor het backpacken is een waterdichte powerbank erg geschikt, daar waar een laptop powerbank met hoge capaciteit juist weer geschikt is voor het gebruik tijdens het werken.

De batterijindicatie zit dichtbij, in- en uitgangen, en geleid naar een van de serveersters.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: