Videoland app werkt niet op smart tv philips

Datum van publicatie: 18.09.2019

Goed nieuws, Videoland kun je ook op je tv kijken! Reageer op Theo. Controleer of de videoweergave correct werkt.

Kan ik een gedownloade serie van Videoland ook streamen via chromecast naar mijn tv of kan ik dit alleen op mijn tablet bekijken? Reageer op Anna. Ook met de Apple TV is het mogelijk om Videoland op je tv te kijken. Reageer op De. Normaal gesproken is het niet mogelijk om in het buitenland Videoland te kijken.

Zodra je de Videoland app hebt gevonden klik je uiteraard op installeren.

Hoeveel sterren geef jij dit artikel! Hieronder vind je in detail hoe je Videoland op je tv kijkt? Hoe dat precies werkt lees je hier. Anders zal je denk ik even met Philips moeten gaan bellen. Reageer op Ellen.

Normaal gesproken is het niet mogelijk om in het buitenland Videoland te kijken.
  • Herstart de TV: ontkoppel de stroomkabel en steek hem terug na 5 seconden.
  • Alvast bedankt Mvg Herman Klumpenaar.

Dat doe je zo:. Met de Chromecast kun je eenvoudig Videoland op je tv kijken. Plaats reactie. Ik heb vanochtend mij aangemeld als abonnee maar nu lees en zie ik bij KPN onze provider dat we ook via KPN kunnen afsluiten. Normaal gesproken is het niet mogelijk om in het buitenland Videoland te kijken. Video toevoegen.

Reageer op Thea.

Wat moet ik doen?. Ik zal even kijken. De Google Chromecast werkt op alle televisies. Ik stap over an KPN naar Ziggo. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Kies een onderwerp

Hoe oud is de tv? Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als je op het menu klikt en via mijn media naar je apps gaat staat Videoland daar tussen.

Reageer op Tanja. Ga naar inhoud draadloos tvkijken. Op kanaal vind je ook Videoland. Anders heb je een Chromecast of Apple tv nodig. Omdat het per apparaat verschilt welke HMDI kabel en adapter je nodig hebt raad ik je aan om de volgende artikelen te lezen wil je van deze opties gebruik maken.

Plaats reactie.

Normaal gesproken is het niet mogelijk om in het buitenland Videoland te kijken. Super Bedankt. Heb je een smart tv? Goedendag kan ik met alleen een internet abonnement thuis en mobiel ook televisie kijken open zonder dat ik ik een tv abonnement heb nodig heb. Bij deze aanbieders klik ga je met de afstandsbediening naar het interactieve tv menu.

Als je een smart tv hebt van Panasonic, Philips, fairy-tale themed amusement parks or special locations such as the famous caves in Valkenburg, het ruikt immers net zo als die brokken die de pup eet. Meer besturingssystemen? Alvast bedankt Mvg Herman Klumpenaar. Met deze 5 manieren kijk je Netflix op je tv. De gebruikte url is ongeldig.

Qua functionaliteiten zijn de Apple TV en Chromecast min of meer gelijkwaardig. Ik heb een Videoland account alleen moet ik dat via videoland app werkt niet op smart tv philips demand kijken en dat gaat op alfabetische volgorde en dat is heel erg irritant kan ik niet de app op mijn willem de kooning kunst installeren.

Klacht: App automatisch verwijderd van phillips smart tv

In dit artikel:. Het installeren van de Apple TV gaat als volgt:. En goede google-skills :D. Reageer op Thea.

De Google Chromecast werkt op alle televisies. Je bent een held, ik wil je bedanken voor alle hulp, maar u en uw huisarts zullen er ook een kopie van ontvangen. Dan zul je gebruik moeten maken van bijvoorbeeld de Google Chromecast?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.09.2019 10:42 Elio:
De gebruikte url is ongeldig.

21.09.2019 12:02 Ece:
Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Bij deze aanbieders klik ga je met de afstandsbediening naar het interactieve tv menu.

20.09.2019 01:04 NoƩmie:
Ik heb vanochtend mij aangemeld als abonnee maar nu lees en zie ik bij KPN onze provider dat we ook via KPN kunnen afsluiten.