Tripp trapp oud model onderdelen

Datum van publicatie: 04.10.2019

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Past stevig op de Tripp Trapp en gaat niet zomaar stuk.

Delfien 14 juli Ik raad dit product aan. Mooie originele stokke beugel. De opstaande rand is ook enorm handig. Oak Grey. Xith 12 maart Ik raad dit product aan. Dus bij deze een echte aanrader!

Toch erg praktisch en de kleine kan heerlijk het eten erover uitsmeren ;! Stevig aan de stoel te bevestigen. Hij is makkelijk op te zetten en af te halen indien nodig. Helaas, niet aan te raden, tripp trapp oud model onderdelen. Prettige toevoeging aan tripp trapp stoel.

Verder vind ik het wel leuk,makkelijk schoon te houden en veel plaats om te morsen en te spelen.
  • De opstaande rand is ook enorm handig.
  • Echt een aanvulling op de tripp trapp stoel, omdat het nu eenmaal niet altijd handig is om je kind rechtstreeks aan tafel te hebben

Handige opstaande rand. Alleen jammer dat je wel moet opletten met bepaalde soorten eten zoals tomatensaus voor lichte verkleuring van het blad nog geen problemen mee zelf, maar staat op de gebruiksaanwijzing maar met telkens netjes schoonmaken na gebruik is dit geen probleem.

Het viel mij op dat er toen al de vlekken er niet van af gingen. Voor certificering naar het GS keurmerk is de Tripp Trapp® stoel getest volgens verschillende veiligheidsnormen. Handig blad voor de Triptrap om van alles op te kunnen leggen qua eten en spelen. Ondertussen is onze Playtray al een tijdje in gebruik.

Voor certificering naar het GS keurmerk is de Tripp Trapp stoel getest tripp trapp oud model onderdelen verschillende veiligheidsnormen. Heel handig en er valt niet snel iets af en zelf eten wordt gemakkelijker. PatriciaEsmee Hellevoetsluis 26 juli Ik raad dit product aan. AnnemjcPerez Amsterdam 3 mei Ik raad dit product aan. BasjeW Eindhoven 26 september Ik raad dit product aan.

Confession Time

PiDu Groningen 25 december Gabrielle80VR 15 september Ik raad dit product aan. Maschahoogeland 25 september Ik raad dit product aan. De stoel is daarom niet geschikt voor gebruik aan barmeubels.

Zie omschrijving. Het is een prima tafelblad voor aan de stokke stoel. Stoot en…! Op deze manier blijft buying the band documentaire eigen tafel vrij van etensresten, stift enz Sonja Amsterdam 18 mei Ik raad dit product aan, Cheers and fun into your life Merry Christmas to you Tripp trapp oud model onderdelen Lord has born to save us Let us rejoice and enjoy the birth of our King Merry Christmas to you.

Ideaal voor de triptrap stoel.

GebruikteStokke.nl

Kortom een aanrader! Merk: Playtray. Technische specificaties Gewicht 1,5 kg.

Dat vind ik wel heel jammer. Philou1 Den Haag 18 oktober Ik raad dit product aan. We deden niets bijzonders zoals ons kind erop laten zitten, zeer praktisch.

Ook erg handig dat er een opstaand randje op zit. Het is en blijft een gebruiksvoorwerp! Kortom een aanrader. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een, tripp trapp oud model onderdelen.

VIVA nieuwsbrief

Het enige wat er miste was blad om op te kliederen en zelf van te eten. Inklapstoel   0. Je kindje kan hierop spelen, eten en kliederen wat hij maar wil. De play tray ziet er mooi uit, helaas is het materiaal van zeer slechte kwaliteit.

Zeker wat de prijs betreft. De playtray is precies wat er nog miste bij de stokke. EABG 27 juni Tripp Trapp Chair.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
12.10.2019 11:08 Svetlana:
MiloeA 31 mei Ik raad dit product aan.