Prentenboek papa is de allerbeste

Datum van publicatie: 29.09.2019

Sak geverifieerde eigenaar — 2 maart Fatima geverifieerde eigenaar — 14 maart

Er zijn genoeg avonden waar we niet eens het verhaal doornemen, maar juist bespreken wat zo mooi geïllustreerd is. Toen we woonachtig waren in Londen, waren er heel veel Islamitische boekjes voor kinderen, hopelijk gaan jullie er ook iets leuks van maken! Lees de eerste pagina's.

Naomi89 16 juli Ik raad dit product aan. De kleuren komen niet altijd overeen met de werkelijkheid blauwe palm , maar dat is niet storend, omdat het over twee dinosauriërs in vrolijke fantasiekleuren gaat. Waardering 5. Aan de hand van grappige, ontroerende en voor ouder en kind herkenbare taferelen legt Moessie uit waarom!

Waardering 5! Andere verkopers 8. Zonder het verhaal voor te lezen valt er genoeg uit het boek te halen! Ilker geverifieerde eigenaar - 2 maart Super cadeau voor vaderdag of een papa in sp. Moi Soest 19 februari Ik raad dit product aan. Zahra - 20 juli .

Bijkomend voordeel is dat de leeftijdscategorie wordt vermeld.
  • Een boekje dat goed aansluit op de leefwereld van de doelgroep. Waardering 4 uit 5.
  • Een beoordeling toevoegen Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa kan niet stuk. Mooi geïllustreerd voorleesboek, levendige kleuren, ideaal als cadeautje voor vaderdag en voor alle papaskindjes! Moi Soest 19 februari Ik raad dit product aan. Alhamdulillah, eindelijk een echte boekje van Islamitische achtergrond voor mijn kinderen. Ilker geverifieerde eigenaar — 2 maart

Waardering 4 zorgverzekering zilveren kruis achmea 5. Soms lijkt papa wel een groot kind. Het beste van alles: sinds ik het boek voorlees ben ik het beste vriendje van mijn zonen :. Daarom sluit deze aanpak goed aan bij de tijdsgeest waarin we leven. Vaak samen gekocht. Een prachtige aanwinst voor onze boekencollectie. Goed Boekie.

Specificaties

Anwar — 28 februari Bindwijze: Hardcover. Mooi cadeau voor alle papa 's!

Twee pluspunten: goede kwaliteit en voordelige koop. Harmen van Straaten H, wie zit er op de wc. Ik ben benieuwd of het zusje van Moessie binnenkort ook in de picture komt! Bindwijze: Hardcover. Anderen bekeken ook.

Samenvatting

Aan de hand van grappige, ontroerende en voor ouder en kind herkenbare taferelen legt Moessie uit waarom! Ik ben benieuwd naar het volgende boek. Alledaagse situaties komen aan bod. Ik kijk uit naar toekomstige publicaties.

Zahra - 20 juli Zaki geverifieerde eigenaar - 2 maart Lees de eerste pagina's. En met dit boekje kan je de papa's stimuleren om ook te gaan voorlezen. MoniqueTevreden Roosendaal 10 juli Prentenboek papa is de allerbeste raad dit product aan.

Een super leuk en lief boekje om een aanstaande vader van te laten blozen. Moessie ziet zijn papa als een lieve, zachte en soms gekke beer.

Product omschrijving

Ik ben benieuwd of het zusje van Moessie binnenkort ook in de picture komt. Grappig Fantasierijk. Bedankt voor het prachtige boek!

Boek omdraaien. En een top Service vanuit de externe verkoper. Anderen bekeken ook.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
08.10.2019 19:08 Samson:
Voor besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Marianne Busser Het voorleesboek voor de allerliefste papa!

04.10.2019 11:59 Anish:
Papa is iemand bij wie je jezelf kunt zijn en bij wie je je vertrouwd voelt. Leuk om te geven met vaderdag of zomaar!