Oplader in stopcontact laten zitten kost stroom

Datum van publicatie: 30.07.2019

Daar zijn berichten van in de media geweest. Dit systeem zorgde ook voor stroomverbruik wanneer de adapter wel ingeplugd was, maar de telefoon niet aangesloten. Weet dat het heel slecht is.

Kost het stroom als ik mijn telefoonoplader in het stopcontakt laat zitten terwijl de telefoon er niet meer aanzit? Maar goed, iedereen moet z'n eigen geweten en principes maar volgen indien aanwezig.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten werken en om het websitebezoek te analyseren. Wanneer moet je 31 voor een telefoon nummer zetten? Labels: elektriciteit , energie , huishouden. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Hoeveel kan je besparen door je adapters telkens uit het stopcontact te trekken. Wat was de vraag ook alweer. Milieu en veiligheid Naast de kosten, zijn er natuurlijk nog meer redenen om de oplader uit het stopcontact te halen.

De praktijk wijst vaak wat anders uit? De steker eruit is NIET altijd de oplossing.

De gebruikte url is ongeldig. Als alle Belgische 4,5 miljoen en Nederlandse 7,5 miljoen huishoudens 77 kilowatt zouden besparen bv. Dat iets theoretisch kan zegt niets over hoe vaak het voorkomt. Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:. Het kan sowieso geen kwaad om de voorwaarden van je energieleverancier eens te checken en eventueel overstappen van energie. De bekende bang makerij.

  • De nieuwe generatie adapters zet de huidige V om via electronische componenten schakelende voeding. En die wordt altijd over het hoofd gezien.
  • Aan een elektriciteitsprijs van 22 cent per kilowattuur kost je dat 16,86 euro op je energierekening.

Opladers van de smartphones of laptops die in het stopcontact zitten, maar niets aan het opladen zijn. Als je inderdaad rekent dat we dagen in een jaar hebben en 15 miljoen huishoudens.

Ik heb s 'avonds  enkel wat spaarlampen branden en betaal ongeveer euro per jaar voor elektriciteit. Plaats reactie. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Jan H. Je kunt zelf uitrekenen wat je daarmee bespaart en dan doe je ook nog eens wat voor het milieu. Ben ben bang van niet,maar wie ben ik.

Mooi niet de hoge heren kunnen dit wel gebruiken. Het is ten slotte ook een fijn idee dat een lader geen kortsluiting kan maken terwijl je slaapt of de deur uit bent, toch! Ronaldvr "Ik gebruik een Qi draadloze lader. Servetten vouwen kerst youtube ben van mening dat het in sommige situaties nu eenmaal 'een gedoe' is om de oplader er steeds in en uit te moeten halen.

Populaire vragen in deze categorie. Freya Rapporteer.

Mijn muis wordt b. Tests Diensten Je goed recht Actie voeren. Video toevoegen. Kan ik een nummer traceren?

  • Ik gebruik overigens die contactdozen e.
  • Ook de batterij wordt tijdens het laden ietwat warm.
  • Voor opladers zonder transformator geldt dat hier alleen de elektronica in de oplader de nodige energie nodig heeft zoals de ingebouwde hoogfrequent generator om efficient de energie uit het lichtnet om te zetten naar de uitgang van de oplader.
  • Peter van der Wilt.

De prijs per kilowattuur kan overigens per stroomaanbieder verschillend zijn. Mijn punt was geeft duidelijke informatie? Gesloten topics hebben een archieffunctie. Het duurt nog geen seconde en levert aan het einde van de rit een mooi extra centje op.

Na aankomst bleek de tuner van de tv niet te werken. Ik ben benieuwd hoe anderen hierover denken. Iedereen praat iedereen maar na.

Populair in Elektronica & TV

Laat maar gaan, zo doet Aflierman altijd. Video toevoegen. En geloof mij , genept wordt je toch wel Hoor!!!!

Skillzhockeysupport - 26 aug! Ja, zodra mijn telefoon vol is. Ik advseer je toch om jouw oplader te vervangen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.08.2019 05:07 Harvey:
En dan 's avonds de GSM weer opladen voor de volgende dag.

01.08.2019 14:07 Neelam:
Als ik mijn telefoon van de lader haal, trek ik de stekker uit de muur.

07.08.2019 00:53 Hendri:
Zeur eens niet zo over energieverbruik.