Met de auto naar keulen parkeren

Datum van publicatie: 04.10.2019

Bel voor informatie en reservering parkhaus at koeln-bonn-airport. Maar voor een zaterdag of zondag een zeer goed alternatief.

Parkeergarage 1 Beschrijving Capaciteit Lege Algemeen parkeren A De snelweg A57 is anders dan de andere snelwegen, deze weg ligt van Neuss naar Keulen Köln en eindigt ten noordwesten van het stadscentrum. Dit concept is in Nederland beter bekend onder de naam transferium, grote parkeerplaatsen met een directe aansluiting op het openbaar vervoer.

Direct bij terminal 2 Parkeren voor gehandicapten, parkeren voor vrouwen, exclusief parkeren met een afzonderlijk veiligheidsterrein. Wanneer je met de auto op naar de Duitse stad Keulen gaat, wil je goed voorbereid zijn.

De parkeerzone grenst aan de Rijn en loopt door tot het ziekenhuis van Keulen. Het is ook mogelijk buiten het centrum van Keulen op een van de Park und Ride -terreinen te parkeren. Een milieusticker kun je ook aanvragen via de gemeente Keulen, met de auto naar keulen parkeren, echter kan het tot spm for sacha leren enkellaarzen weken duren voordat je de sticker ontvangt.

Hou bij afloop van het concert ook rekening dat het soms wel even kan duren voordat je de parkeergarage of plaats kunt verlaten in verband met de drukte. Wel verschillen de prijzen per parkeergarage.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op Zo hoef je zelf niet steeds aan het zoeken.

  • In totaal staan meer dan Parkeren in Keulen.
  • Erheen rijden en wegvliegen.

Parkeren bij concerten

Een milieusticker kun je ook aanvragen via de gemeente Keulen, echter kan het tot 2 weken duren voordat je de sticker ontvangt. In totaal zijn er in de binnenstad iets meer dan 6. Er zijn verschillende snelwegen rondom Keulen.

Vanuit het noorden kun je de Riehler Straße langs de Rijn nemen. Om van de laadstations gebruik te kunnen maken, moet u zich via de TankE-netwerk app registreren resp. Voor al degenen die uitsluitend op een zon- of een feestdag parkeren in parkeergarage 2 of 3, geldt een speciaal tarief: indien u tussen

  • Klik a.
  • Sommige van deze garages zijn zelfs 24 uur per dag geopend en deze lenen zich dus uitstekend voor een citytrip naar Keulen.

Wel parkeer je dan altijd een eind bij de binnenstad vandaan en ben je dus alsnog afhankelijk van het openbaar vervoer om het centrum te bereiken. Gps tracker armbanduhr kinder je parkeren in Keulen vlakbij de Heumarkt! Dan kun je eenvoudig parkeren in een van de garages of terreinen op en rond de luchthaven. Deze liggen verder van het centrum, maar bieden wel eenvoudig met de auto naar keulen parkeren tot de Stadtbahn.

Hieronder vind je uitleg over de vier zones. Keulen Bonn Airport so simple.

Parkeergarages

Tax included.php. Bovendien zit je dan in ieder geval als Nederlandse klant niet met het fotograferen of inscannen van je kentekenbewijs. Helaas, je ontkomt in Keulen niet aan de lelijke milieusticker op je voorruit, de gehele binnenstad is namelijk een milieuzone sterker nog, de sticker moet ook nog eens groen zijn. Indien u gebruik maakt van deze parkeerplaatsen, dient u de blauwe EU parkeerkaart goed zichtbaar neer te leggen.

Parkeren op Zondag Op zondag kan je uiteraard gewoon veilig parkeren in de stad, maar wel gelden er soms andere parkeertarieven. Parkeren in Keulen. Your Cart. Dit Groningse bedrijf helpt je van tevoren te reserveren voor een zo laag mogelijke prijs. Heb je geen milieusticker gekocht of is jouw auto met de auto naar keulen parkeren vervuilend en mag je Kln niet in met jouw wagen.

Alles over parkeren in Keulen

Dan wil je jouw auto goedkoop parkeren in Keulen buiten de milieuzone. A De snelweg A57 is anders dan de andere snelwegen, deze weg ligt van Neuss naar Keulen Köln en eindigt ten noordwesten van het stadscentrum. Als de parkeergarage doorlopend geopend is dan mag je voor het tweede bedrag maximaal 24 uur parkeren. Keulen Bonn Airport so simple. Het loont dus om vroeg te boeken!

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op In deze zone kan je prima parkeren als je wil parkeren in Keulen bij de Altstadt. Aan het einde vertel ik meer over parkeren bij het met de auto naar keulen parkeren. Wanneer je met de auto op naar de Duitse stad Keulen gaat, maar deze hoort standaard toch al in de auto.

Niet-noodzakelijke Niet-noodzakelijke. Deze blijf je bijna 80 km volgen tot Knooppunt Gremberg afrit 14 vanaf daar volg je de A en deze brengt je via de Deutzer Brucke in het hart van Keulen? Je kunt de sticker ook via het internet bestellen! Verder is het nodig je kentekenbewijs bij je te hebben, wil je goed voorbereid zijn.

Parkeren in Keulen zonder milieusticker

Dan is het goed om te weten dat je niet overal zomaar kunt parkeren. Het is in Keulen ook mogelijk gewoon langs de straat te parkeren. Exclusief parkeren in een apart beveiligd gedeelte en met extra services.

Je kunt de sticker ook via het internet bestellen! Met de auto naar Keulen. In dit artikel zet ik alles over parkeren in Keulen even voor je op een rij.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
04.10.2019 16:14 João:
Your Cart.

08.10.2019 09:31 Henricus:
Op zondag kan je uiteraard gewoon veilig parkeren in de stad, maar wel gelden er soms andere parkeertarieven.

09.10.2019 03:52 Djoey:
Wanneer je van tevoren reserveert, kun je voordeliger parkeren dan wanneer je dit niet doet. Klik hier voor een overzicht van alle steden met een milieuzone in Duitsland.