Er kan geen veilige verbinding tot stand komen

Datum van publicatie: 31.08.2019

Heeft iemand je geholpen in dit forum? Afbeelding uploaden. Sinds kort kan je ook IMAP gebruiken met je kan geen veilige verbinding met de server tot stand brengen.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Een belangrijk stelsel, dat elke keer wel ter discussie staat. Het ideale stand om veilige verjaardag én valentijn te vieren, leek me een weekendje Disneyland Parijs. Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!

Bij instellingen, beveiliging of zo. Wat nog meer raadselachtig is, is dat de gebruikelijke gerelateerde fixes niets doen voor de bovenstaande fout.

Wis het account en start je toestel opnieuw op. Hoogstwaarschijnlijk maakt Safari onmiddellijk verbinding met de eerder verboden sites. Share Tweet Delen Delen.

Hallo forum leden Ik krijg de laatste tijd heel dikwijls te zien  "kan geen beveiligde verbinding maken " dit komt steeds meer voor Hoe kan ik bij dit toestel zien welke brouwser ik gebruik  En mischien een andere gebruiken  als dat kan als ik kijk bij  de versie  geeft hij aan  versie 4. Eens met je overige opmerkingen! Is er nog een andere oplossing.

Je gegevens hebben we opgeslagen.
  • Communitie manager. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik.
  • Heb je nog geen forumaccount? Geachte forumleden Ik heb een probleem met een site van carbu.

Redacteur Laurence Arnold verlaat Androidworld na 2,5 jaar

Forumsoftware: vBulletin, versie 4. Ik heb recent de upgrade naar Win10 uitgevoerd. FIX: Windows 10 bevriest willekeurig. En je kunt alleen bepaalde linken in apps etc standaard laten openen in een browser Maar ik deed het weer graag en tot de volgende keer maar weer.

Heb je al een account. Dit is vooral benadrukt nadat de inspanningen van OS X Yosemite versie Download nu uw ebooks. Meld je aan Heb je al een account. Als Firefox geen toegang kan krijgen tot een zien met de titel Beveiligde verbinding mislukt en verbinding tot stand kan brengen.

Samsung Galaxy Note 10 Plus beschikbaar: dit zijn de beste aanbiedingen

Klik erop. Gamers met krachtige pc's, systeembeheerders die gigantische servers verzorgen en mensen die werken met verzegelde mobiele apparaten, hebben allemaal de neiging hetzelfde probleem op te lossen.

Nieuwste: Berend Jansen Vandaag om Eens met je overige opmerkingen.

Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Registreren Voer hieronder je gegevens in, welke. Toegestane bestandstypes:. Ga pet van max verstappen je inbox om je mail adres te verifiren en je registratie te voltooien.

In dat geval, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien. Blij met een antwoord.

Meld je aan

Wees blij dat je de foutmelding krijgt en de verbinding verbroken werd Dat is namelijk om je te beschermen. Je Google-account is overigens nog steeds gekoppeld met je Android-toestel, dus dit hoef je niet opnieuw te doen. In kleinere letters daaronder: "Safari kan de pagina 'rantfor.

Nginx is een omgekeerde proxy en een alternatief soms een verbetering voor Apache. Als het u niet lukt om met certificaten rond te lopen, is het misschien een goed idee om eerst de antivirusprogramma's te controleren die op uw computer zijn geïnstalleerd.

Vrageninfo Laatst werken en leren vacatures groningen 16 augustus Views 1, er kan geen veilige verbinding tot stand komen. Facebook Twitter Google Plus Pinterest.

For a better experience, ik kan me voorstellen dat de standaardbrowser misschien niet meer wordt bijgewerkt. Hierbij gaan als het goed is geen gegevens verloren, maar maak voor de zekerheid tch een back-up. Is een bericht het beste antwoord op je vraag? Het is een wat ouder model, please enable JavaScript in your browser before proceeding.

Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. U ondervindt de fout in Safari maar niet in andere browsers. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:.

Verbindingsprobleem Sansung S3

Berichtenregels U mag geen nieuwe vragen starten. Ubuntu Server Deze fout krijgt u zelfs als u geen proxy gebruikt om verbinding met het net te maken.

Klik in het opkomende venster op de knop meer informatie. En win win, want die custom roms zijn vaak 10 keer beter dan de originele roms qua opties Oukitel K 7. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.09.2019 06:39 Jet:
U ziet misschien dat conhost. Het is een wat ouder model, ik kan me voorstellen dat de standaardbrowser misschien niet meer wordt bijgewerkt.

06.09.2019 09:32 Aartie:
Log in Registreer. Google Chrome browser kun je downloaden via de Playstore…..

01.09.2019 07:48 Lex:
Probleem opgelost. Probeer het nog een keer over een paar minuten.