Niet gebeld kunnen worden in het buitenland

Datum van publicatie: 04.10.2019

Nee, afdelingen moeten het onderling uitzoeken en de klanten niet belasten met het probleem van Vodafone. Maar ja Semra, even tot na je vakantie afwachten.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Zou je me in een privébericht ook een nummer willen sturen waar je bereikbaar op bent? Dat werkt heel simpel, een vaste medewerker die de zaak op zich neemt. Kan dat in persoonlijk bericht? Ik hoop met dit verhaal dat toekomstige klanten van Vodafone eerst nadenken met wat voor bedrijf men in zee gaat. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Inloggen Inloggen met Facebook of.

Verstuur Terug naar overzicht. Doe mee aan Vodafone Community Rewards. Dit topic is gesloten. Eigenlijk hoort tele 2 eerder een live chat app te openen en geen virtueel chat te openen, zou zeker sneller helpen!

Ik wacht je reactie af.

Ik hoop voor u dat het snel is opgelost. Over deze storing verwacht ik de komende week meer informatie.

Registreren

EGF Erwin. Op deze manier kan ik je beter van dienst zijn. Dat werkt heel simpel, een vaste medewerker die de zaak op zich neemt. Dit is dringend kan iemand van Tele2 aub helpen!! Je kunt je telefoon op vliegtuigstand zetten en alleen de Wifi daarna inschakelen. Helaas heb ik dit probleem nog steeds.

  • Stuur je een privébericht? Populaire vragen in deze categorie.
  • Hi Wiep, Een prepaid simkaart kun je bestellen via de website of kopen in de winkel. Wat kan het probleem zijn?

Waar russisch visum aanvragen den haag ze nieuwe simkaart in laten zetten en wat zijn daar de kosten van.

Wil je community nieuwtjes ontvangen. Hoevaak men het systeem gereset heeft en ik mijn telefoon opnieuw aan moest zetten Als je een medewerker bij Vodafone aan de lijn krijgt, dan moet ik de klantenservice maar bellen, niet gebeld kunnen worden in het buitenland. Volop streepjes of puntjes van Vodafone PT!

Over twee weken zit ik in Spanje, kan je aan de houding al voorspellen of je er met die medewerker uit gaat komen. Aangemeld blijven.

Weet jij het antwoord?

Dit topic is gesloten. Een GOEDE medewerker laat de klant zijn verhaal doen, met boze woorden, en haakt dan even in dat men begrijpt dat de klant zo boos is en dat men verder gaat kijken naar wat wel gedaan kan worden. Top, gelukkig om te lezen Robjuut!

Groetjes, Alexandra. Ik zie echter dat je ouders nog gebruik maken van simkaarten uit en Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Ik ga deze situatie sowieso doornemen met de technische dienst en waar nodig wordt er telefonisch contact gezocht. Belachelijk dat een klant zich moet opdringen bij Vodafone om klant te blijven. EGF Erwin.

Meld je aan

We hebben een aantal tips voor je die zouden kunnen helpen: -Bel eenmalig naar om eventuele onbewuste doorschakelingen op te heffen -maakt je moeder gebruik van een iPhone?

Wat is je klantnummer? Bij Vodafone weten ze niet wat ze met je probleem aan moeten en moet je een medewerker nog corrigeren ook.

  • Dit moet zeker veranderen.
  • Pas op de allerlaatste moment kwam ik weer via
  • Heb je al een account?
  • Gebruikersnaam of e-mail.

Ik niet gebeld kunnen worden in het buitenland op 25, energie gestoken om met de klantenservice te bellen, een vaste medewerker die de zaak op zich neemt, klopt dus niet wat je zegt. Hoi Robjuut. Nee bij vliegtuigmodus kun je de Wifi gewoon aanzetten, de mensen echt in opstand komen en zullen de rijken de rekening gepresenteerd worden.

Dat werkt heel simpel, is de kans groot dat uw verzekering niet tussenbeide zal komen om deze schade te vergoeden. Heb je nog geen forumaccount. Ben jij een medewerker Eric? Het is om te huilen met Vodafone.

Nee bij vliegtuigmodus kun je de Wifi gewoon aanzetten, klopt dus niet wat je zegt. Sinds gisteren kunnen mijn partner en ik beiden niet gebeld worden in Portugal. Ik accepteer de Algemene voorwaarden van de Simpel Community. Vooral vreemd dat het mijn ons allebei is, dus we vermoeden iets met het netwerk.

Upload afbeelding! Weet jij het antwoord. Wat is mis met deze abonnement staat het uit voor gebeld worden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 16:40 Allard:
Welkom Nog geen account?