Madame tussauds amsterdam tickets

Datum van publicatie: 04.10.2019

Geldig tot 1 januari , niet icm andere aanbiedingen. Kinderen tot en met 4 jaar krijgen gratis entree.

De geprinte tickets meenemen en samen met de spaarkaart inleveren aan de kassa. Veel kortingsbonnen madame tussauds amsterdam Kortingsbon voor madame tussauds amsterdam.

Bij opsturen de kosten en risico van…. Bestel tickets Omschrijving Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Madame Tussauds Amsterdam.

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Stap in de wondere wereld van het beroemde Madame Tussauds wassenbeeldenmuseum in het centrum van de stad.

Voor de leeftijd 5 tot en met 15 jaar geldt het kindertarief.

Wat vinden anderen van Dagtickets? Beoordelingen van klanten. Laagste Online Prijs Garantie. Xpo Center Bruges Meer musea. Overige typen   0.

Selecteer een instelling voor je online ervaring, je kunt meer informatie over elke afzonderlijke functie krijgen door op 'Meer informatie' te klikken.

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Madame Tussauds Amsterdam. Attractieparken Toverland Attractiepark Dui Niet geldig i. Gemiddelde van beoordelingen.

Op de normale entreeprijs voor maximaal

  • Door het gebruiken van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Bespaar geld en combineer je Madame Tussauds ticket met een rondvaart door de grachten van Amsterdam.
  • Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Er zijn geen prijzen beschikbaar.

Via een website Tickets zijn 2 maanden geldig, inclusief de dag van aankoop? Drie personen of meer Drie personen of meer   Alles verliep goed? Madame Tussauds 2e gratis Volle spaarkaart voor 2e kaartje gratis bij o.

Heb je een vraag?

Alsof dat niet genoeg is, wandel je zo langzaam als je wil langs tal van andere beroemdheden, variërend van topsporters tot kunsticonen en van vlogger Enzo Knol tot E. Duik met Adele de studio in, drink een Nespresso met mister Clooney en help de wereld behoeden voor onheil met de superhelden van Marvel. Vanaf 16 jaar geldt het volwassenen tarief Meer informatie. Meerdere bonnen te koop.

Ontmoet je idolen en superhelden in hun wassen glorie in n van de bekendste attracties in het centrum van de hoofdstad. Met deze kortingsbon bestel je oneline 2 tickets voor de prijs van 1 ticket het 2e ticket Overige typen   0. Na middernacht vm. Teab op te halen in atolwijk, lelystad, madame tussauds amsterdam tickets.

Bezoek Madame Tussauds Amsterdam Wassenbeeldenmuseum!

Voor de leeftijd 5 tot en met 15 jaar geldt het kindertarief. Nog geen account? Dit ticket is flexibel en kan de hele dag gebruikt worden! Madame Tussauds Amsterdam beschikt over zeer gedetailleerde wax replica's van bekende mensen , waaronder acteurs, politici, zangers, artiesten, filmkarakters en atleten.

Er zijn geen beschikbare tijdsloten. Bekijk alle beoordelingen. Madame tussauds amsterdam tickets zijn 2 maanden geldig, inclusief de dag van aankoop. Functionele cookies Google Analytics         Kies? In een Notendop Ontmoet je idolen en superhelden in hun wassen glorie in n van de bekendste attracties in het centrum van de hoofdstad. Drie personen of meer Drie personen of meer   Neem een vlog op samen met Enzo Knol.

Bestel je tickets vooraf!

Directe levering via e-mail Laat de kaarten zien op je smartphone. Bespaar geld en combineer je bezoek met het beroemde Madame Tussauds. LET OP: Het kan gebeuren dat u de tickets niet direct na bestelling ontvangt, de betaling wordt eerst bij ons verwerkt Meer informatie. Ze worden meestal alleen ingesteld als reactie op acties die door jou zijn gedaan en bij een verzoek om diensten, zoals het instellen van je privacyvoorkeuren, inloggen of formulieren invullen.

Home Dagattracties Madame Tussauds Amsterdam. Ontmoet naast Anne Frank en Gandhi ook verschillende leden van ons koninklijk huis. Over Dagtickets Bestel veilig en snel tickets voor meer dan attractieparken, musea en dagattracties, al zijn er ook een paar flinke verschillen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
05.10.2019 23:07 Franklin:
Beste waarde. Chillen in de hangmat bij Bob Marley, helemaal los gaan in de opname studio bij Adele of een vet optreden geven met Hardwell of Afrojack.