Epub bestanden lezen op kobo

Datum van publicatie: 27.09.2019

Je kunt ebooks op Kobo zetten via de software van Adobe Digital Editions. Ebooks op je Kobo zetten met je Mac Je kunt je ereader aansluiten op je Mac en vervolgens boeken naar je ereader-bibliotheek slepen en neerzetten.

Met onze test zie je in één oogopslag welke e-readersgoed zijn. Stop de geheugenkaart in de e-reader, zet hem aan en zoek via de e-reader de bestanden op die op de micro sd staan. Wanneer je dit wel doet, kun je de boeken op 6 verschillende computers, tablets of e-readers lezen via je Adobe ID. Kies de gewenste map op de e-reader waar je het e-book naar wil exporteren en kies Exporteren. Laat het weten als je meer hulp nodig hebt.

Je kunt deze als het goed is gewoon vanaf je pc plaatsen in de map waar de overige boeken ook staan. We posten niks op je tijdlijn, beloofd. Kan ik boeken die ik in mijn outlook krijg op mijn kobo zetten. Een opgeladen e-reader voor gebruik 4 uur opladen Meegeleverde micro usb kabel. Dan kun je geen boeken downloaden.

E-books met Adobe DRM op een e-reader zetten Adobe DRM is een gebruikersonvriendelijke kopieerbeveiliging die het lastig maakt om boeken op verschillende apparaten te lezen.

2. Ebooks op je Kobo zetten met behulp van Adobe Digital Editions

En waar in het programma van de ereader moet je je gedownloaden boeken zetten. Klik op  Bibliotheek  bovenaan het scherm om terug te gaan naar het ADE-startscherm. Voer je Dropbox accountgegevens in op de e-reader. Hieronder vermelden we wat vragen die we binnenkregen en onze antwoorden daarop. ADE heeft een gebruiksvriendelijke bibliotheek, maar het programma heeft weinig aanpassingsmogelijkheden.

E-book kopen. Het ziet er alleen minder intuïtief en gebruiksvriendelijk uit en bewaart geen highlights en annotaties.

Een opgeladen e-reader voor gebruik 4 uur opladen Meegeleverde micro usb kabel. Klik op  Toevoegen aan bibliotheek. E-books met Adobe DRM op een e-reader zetten Epub bestanden lezen op kobo DRM is een gebruikersonvriendelijke kopieerbeveiliging die het lastig maakt om boeken op verschillende apparaten te lezen.

Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Hoe zet ik boeken op mijn Kobo e-reader.

Boeken uit de Kobo Shop op je e-reader zetten

Let erop dat je de e-books op de juiste plek op de micro sd-kaart zet. Adobe Digital Editions. Zet de gewenste boeken vanaf de computer in deze map. Boeken uit de Kobo Shop op je e-reader zetten.

De beste e-readers. Tik Nu kopen. Inloggen Word lid? Zodra je het betalingsproces hebt voltooid verschijnt je boek op het Startscherm, epub bestanden lezen op kobo. Wanneer je dit wel doet, kun je de boeken op 6 verschillende computers, is het veel moeilijker om te controleren of hij poep eet. Verbind de Kindle met wifi.

Wat heb je nodig?

Open een tweede Verkenner-venster en geef de boeken weer die je wilt toevoegen aan je ereader. Ontkoppel de e-reader van de computer 'Hardware veilig verwijderen en media uitwerpen' en haal de usb-kabel los. Gebruik het toetsenbord om je factuuradres en de gegevens van je creditcard in te voeren.

Tik op kopen naast het boek dat je wilt kopen, epub bestanden lezen op kobo. Volg dit stappenplan om ebooks op je Kobo ereader te krijgen: Zet je eReader aan! Gratis retourneren. Al je oude boeken worden automatisch overgezet waneer je je voor het eerst aanmeldt. Het boek wordt geopend!

Het ligt eraan wat je precies wilt doen. Open een tweede Verkenner-venster en geef de boeken weer die je wilt toevoegen aan je ereader.

Via een micro sd-geheugenkaart

Open Finder op je Mac. Het lukt niet om e-boeken via wifi op de Kobo-ereader te zetten? Alle artikelen.

De gebruikersnaam en wachtwoord van je huidige Adobe Digital Editions account. Via bol. Het ziet er alleen minder intutief en gebruiksvriendelijk uit en bewaart geen highlights en annotaties.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: